Direk 250 cc ile başlaman hiç sorun olmaz. Ben daha önce hiç motor kullanmadım. Direk 250 cc ile başladım. Şimdi diyorum keşke ilk 600 cc alıp şimdi de devam etseydim.
Yazdırılabilir Görünüm
Direk 250 cc ile başlaman hiç sorun olmaz. Ben daha önce hiç motor kullanmadım. Direk 250 cc ile başladım. Şimdi diyorum keşke ilk 600 cc alıp şimdi de devam etseydim.
Selamlar, mesajınız bir hayli eski olduğu için sormak istedim. Mustafa Bey halen bu işleri yapıyor mu acaba, bilginiz var mı? Bir de yerini soracaktım, Google map olarak verdiğiniz yer, Haliç Üniversitesi'nin hemen yakınında Saat&Saat mağazası olarak görünüyor. Bu yakında çalışıyorum ancak egzoz işleri yapan bir yer dikkatimi çekmemişti, acaba adres doğru mudur?
Bilgilendirici konu için tekrar teşekkürler.
merhaba arkadaşlar benim şimdi anlamadıgım bu şu an bu boru egzoz işi kaça maalolur nerde olur ali ustaya gittim 500 lirayı bulur dedi buraya bakıyorum uçmuş kestirsem problem şimdi muayene fln direkt boru takmak daha avantajlı gibi geliyo yinede fikirlerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum Teşekkürler.
Arkadaşlar günaydınlar. Boru egzozumu kendim yapmaya karar verdim :) metal parçayı autocad üzerinden çizim cnc de kestirip uygun ölçülerde çelik boru kesip kaynatıcam. Eğer başarılı olursam 300 tl gibi paralar verip egzoz yaptırmaya son. tahminim 120-130 tl gibi bir fiyata mâl olacak
teknik olarak böyle bişi olacak. Bizim şirkette alüminyum kesiliyor sadece. Su parcayı alüminyum yaptırsak nolur acaba :D yardıııııııııııııım
http://s8.postimg.org/t0dbbyae9/boru_egzoz.jpg
Bu borular hazir olarak var zaten onemli olan kafa kismi borular 30-40 tlye mal oluoyr ben zeytinburnunda demirciler sitesinde sormuatum kafa kisminida 20 tlye fln hallediyolar
Ee ne anlami kaldi 200 300 liralar verip egsoz yaptirmanin
Arkadaşlar regal raptor 150 e2 boru eksoz yaptırmak istiyorum kime yaptırabilirim
Merhaba Sertaç ben egsoz yaptırmadım yapan yerler topkapı vatan saniyede biri vardı birde güneşlideki RR serviside yapmaya başladı fiyatlar çok değişken yüksek rakamlar istiyorlar bu hafta birkaç arkadaş egsoz yaptrmaya gidecekti onlar konuyu görünce sana dönüş yapacaklardır
Merhabalar, egzoz yaptıracağım fakat flanş bulamıyorum. Yaptıran arkadaşlar varsa önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
https://www.youtube.com/watch?v=HyXyZ30JTN0
bak bu benim motor. öncesi ve sonrası. yapan ustanın telefonuda açıklamada mevcut
Hadi bakalım kardeşim hayırlı olsun sende boru egsozculara katıldın artık
GÜRÜLTÜ +1 :cheesy:
Sertaç ben Cevizlibağ'da Mustafa ustaya yaptırdım. Gayet de memnun kaldım yaptığı işçilikten. Fikirlere de açık. Hatta biraz daha maliyet ile egzozdaki ısınma sorununu ceket ile çözebiliyor teklif edilmesi durumunda. Forumda iletişim bilgilerini bulabilirsin. Muhabbeti de hoş adamdır vesselam. Şimdiden hayırlı olsun.
Sevgiler.
tb
Motorun üzerindeki fabrika çıkışlı egzoza müdahele etmek istemiyorum, ne olur ne olmaz gerekebilir. Tüp kısmını bir kenara koyup katalizatörden sonrasına egzoz yaptırmak istiyorum. Egzozcularda sen flanşı bul gerisini hallederiz diyor. Eğer denk gelirse öyle çıkma, hurda egzozdan kalan yada flanşı yapabilecek biri varsa yardımlarınızı bekliyorum...
Ben 200 TL'ye yaptırdım kendisine. Fakat farklı alternatiflere de açık kendisi. Sökülebilir/takılabilir susturucu da yapabiliyor. Eğer istersen çift katmanlı egzoz yapıyor. Dolayısıyla kararma, sararma olmuyor ısınmadan ötürü. Ondan da fark olarak 100 TL demişti. İşçiliği, muhabbeti iyidir:)
Cifr katman yapinca dokununca elini de yakmiyor dimi
Müsait Zamanda Buradaki Egzozcu Ustalardan Birine Gidip Kaça Yapacaklar Boru Egzozu Bir Sorayım Ne isteyecekler 200 300 Baya Çok yav Ne Sanki altı üstü düz boru uçuyorlar bence
Arkadaşlar dün egzos borularıma kavuştum iki adet 50 lik paslanmaz boru iki adet flanş parlatma + montaj 150 TL ye yaptırdım sese gelince hiç bu kadarını bekliyordum aslında :)