Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Aynı yöndeki tarihleri peşpeşe olan festivallerin hepsini tek turla geçeriz diyorum :mrgreen: 8) Kendi adına konuşmanı ümit ediyorum. Herkes çalışıyo arkadaşım :x Ben git gel yaparım :happy:
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Kendi adına konuşmanı ümit ediyorum. Herkes çalışıyo arkadaşım :x Ben git gel yaparım :happy: Öyle tadı çıkmaz gittimi hepsini dolaşıp geliceksin :mrgreen:
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Öyle tadı çıkmaz gittimi hepsini dolaşıp geliceksin :mrgreen: He emekliliğin nispetini yapacan illa yani :x
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı He emekliliğin nispetini yapacan illa yani :x Sizi bilmem Salih'le biz öyle yapıcaz mesala :mrgreen:
ooo festifal sohbeti başlamış şimdiden
Alıntı: UCANLAZ Nickli Üyeden Alıntı ooo festifal sohbeti başlamış şimdiden Bu kış havasında motora binemeyince hayaller kuruyoruz işte :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Sizi bilmem Salih'le biz öyle yapıcaz mesala :mrgreen: Bensiz! :shock::x
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Bensiz! :shock::x Kapımız herkese açık ne demek buyrun gelin efem :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Kapımız herkese açık ne demek buyrun gelin efem :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Hala burada çalışıyor olursam bütün yıllık iznimi o tura ayırıcam :x
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Hala burada çalışıyor olursam bütün yıllık iznimi o tura ayırıcam :x Bak formülü varmış :mrgreen:8)