Bu ne. Toplantı günümü değişti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Hayaller hayatlar adlı çalışmamhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a15e48764d.jpg
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet ahali evdeyim Bakırköy'e geçerken yolda tam önümde adam bayılıp epilepsi krizi geçirdi, adamı ayılttık kafada kask vardı aceleyle çıkarmadım diye adam ayılınca ürktü benden :( :) video'yu youtube'a atıp linkini paylaşacağım :) uploadda şuan 8)
[QUOTE=nedemek;281955]evet ahali evdeyim Bakırköy'e geçerken yolda tam önümde adam bayılıp epilepsi krizi geçirdi, adamı ayılttık kafada kask vardı aceleyle çıkarmadım diye adam ayılınca ürktü benden :( :) video'yu youtube'a atıp linkini paylaşacağım :) uploadda
Sen ne adamsın be. Adam ı kalpten gönderecekmişin. Adam neye üzülsün. Kriz geçirdiğine mi yoksa kalp krizi geçirdiğine mi. Gerçi iyi olmuş kaskını çıkarmadığın. Normal halini görse kesin kalp krizi geçirirdi.
Bu arada adamın sağlığından dolayı teşhir etmesen daha yakışık alır gibime geliyor.
Aynen dostum. Sonuçta sağlık bu. O kişiyi rencide etmemek gerek. Benim ailedede olmuştu düşük şekerden feribotta bayılmıştı. Sonra internet te görmek İnan hoş olmuyor. Seni çok takdir ediyorum yardımlarından dolayı bu arada.
Beşiktaşlılar hayırlı olsun 3 yıldız oldunuz sonunda :D
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyi aksamlar RR havalarin guzellesmesiyle finallerimin gelmesi bir oldu yine çılgın atıyorum :cry:
Ramazan geldi mübarek, forum da oruç tutmaya başladı resmen :x Nerdesiniz yahu ??
Atıl Abi ben de uzunca bir süredir anlayamıyorum (yani Ramazandan öncesi de var) Samimiyetle söylemek gerekirse düzenli olarak bi sizin RR Avrupa(7-8 kişi) , bi bizim RR Eskişehir( Hepi-topu 2-3 kişi) RR Antalya'dan alibaba var.. Diğerleri arasıra bi görünüp çıkıyorlar..
Aynen kardeşim. Biliyorum. Ama olsun be. Bizim muhabbeti miz yüz yüze görmesekte daim olsun. Ben biliyorum ki yolum otaraflara düşse bir arkadaş var oralarda. Buda güzel. Tabi isterim ki her daim arkadaşlar burda olsun. Samimiyetimiz ilerlerlesin dostluk artsın. Oda olur umarım
Acar Abi 1666 dasın :x Manidar bir sayı.. Bir gönderme mi ? Tesadüf mü? Alegori mi?
bu arada RR Eskişehir neredesiniz? Sıpalar kayış atmış bu akşam :soru? ::::: Ozi , Cani ve Memo ?? Yoklama almaya geldim yoksunuz :x
iyi geceler millet dün geceden uykusuzluğum sebebi ile bugün erken yatıyorum malum sabah iş var :(
Arkadaşlar herkese iyi geceler. Malum yarın 400 km yol var
İyi geceler arkadaşlar ....
Atıl sanada sağlam geri gelmeler ... ararsan ben camideyim benim 9753233686633689675457466 tanecik namaz kazam varda ...