Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Kardeşim ben senin tarafı savunurum:) Adam avukat ya ekmek çıktı diye hemen elleri ovuşturmaya başladı :mrgreen:
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı bunu diyeceğini bildiğimden bişey demedim.. Kuzen seni yalnız mı bıraktılar... Günaydın herkese, cumartesinin gelişi cumadan belli olurmuş (var mı böle bi söz!! yoksa ben mi karıştırdım...)
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Adam avukat ya ekmek çıktı diye hemen elleri ovuşturmaya başladı :mrgreen: Mc Lütfen şimdi avukatları sorun çıksın da para kazanalım diyen kişiler gibi göstemeyelim:cheesy::cheesy:
Alıntı: av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mc Lütfen şimdi avukatları sorun çıksın da para kazanalım diyen kişiler gibi göstemeyelim:cheesy::cheesy: Sen hariç allah ellerine düşürmesin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alıntı: Özlemkayra Nickli Üyeden Alıntı Kuzen seni yalnız mı bıraktılar... Günaydın herkese, cumartesinin gelişi cumadan belli olurmuş (var mı böle bi söz!! yoksa ben mi karıştırdım...) Cumartesinin geleceği cumadan belli olur, var var.. Sen fuara geliyo musun bu sene..
:cheesy::cheesy: Sana dokunacak avukat karşısında beni bulur, yakarım ulenn:)
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Cumartesinin geleceği cumadan belli olur, var var.. Sen fuara geliyo musun bu sene.. Gelmeye çalışacağız... Biliyorsun dükkan var kız var o var bu var... Halledersek geleceğiz...
Alıntı: av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı :cheesy::cheesy: Sana dokunacak avukat karşısında beni bulur, yakarım ulenn:) Sırtım daha yere gelmez Helal sana :cheesy: :cheesy: :cheesy:
tünaydınlarrrrr cumanız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah :)
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Cumartesinin geleceği cumadan belli olur, var var.. Sen fuara geliyo musun bu sene.. "Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir" olacak. Gönüllü TDK temsilcisi var burda genşler. :p :p :p