Denizden çok uzaklaşma, yukarılara doğru gitme, ıssız sokaklara sakın ha girme. :p
Yazdırılabilir Görünüm
Galata kulesinin dibine çıktım. Baya büyük bi yapıymış. Tepesine çıkmak yine kısmet olmadı gerçi..
Abi hiç sorma. Çok mu kilo aldım ne :(
Herkese günaydın, bir haftayı daha ortaladık, hadi hayırlısı...
Herkese selamlarrrr :p :p ağzım kulaklarımda geziyorum. Sebebine geleyim hemen. Akşam 1600'lük bir yaratık canavar tank panzer gibi bişey kullandım. :p:p Neyse cıvımadan anlatayım.
Bir adet VN1600'ümüz oldu dünden itibaren. Başkanım aldı. Ben de gördüğüm an yapıştım hemen kullandım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36401425/detay
İlandaki motoru aldık. Ben de başkana dedim Fazer'ı vereyim üstünü tamamlıyım dedim. Hadelen gibisinden bi argo kullandı. Git don al kendine gibisinden de bi argo kullandı. Sonrasını söylemiyim :p velhasıl ikna ettim. Git sat fazer'ını, bunu sana vereyim dedi :p
Allahım o nasıl bir ses o nasıl bir kasa.. Anlatılmaz yaşanır arkadaşlar. Hani derler ya, 1.6 araba alacaktım ama çok geldi 1.4 aldım diye.. Bildiğin 1.6 yahu şaka gibi :p sesi de homurdama desem değil kükreme desen değil :lol::p
Dinledim sesini resmen şarkı söylüyor makine, hadi darası isteyipte kavuşamayanlara diye bağlayalım
Benim de üzerine oturup ilk çalıştırdığımda yaptığım ilk yorumumdu; "Senfoni orkestrası çalıyor mübarek." :p
Günaydınlar,
Hayırlı olsun gelecekti yeni motorun :lol: