Geç kağıdı alıp gelecek artık yapacak bişey yok..
Yazdırılabilir Görünüm
hava izmirde bulutlu, her an yağcak gibi,
yeter artık şöyle bahar gelse de her gün motora binebilsem rahat rahat
Aynen burası ve bizim için de geçerli.. Haftasonu hava yine berbat görünüyor. Oğlumu özledim. Maddi sıkıntılar yine sürüyor, fuara nasıl birikim yapıcam bilmiyorum bunun için kafa patlatıyorum.. Yine işteyim.. Sevgililer gününde yine single takılıyorum :mrgreen: .. Benzin yine dünyada liderliğe oturdu, Norveç de artık liderliği alamayacağını anlamış olup indirime gitti ikinciliği kabullendi...
Ulen ne çok olumsuzluk varmış yaa bi olumlu bişey olsun dişimi kırayım yaa..
Sevgililer gününüz Kutlu olsun.... :D:D:D:D:D
http://rookery.s3.amazonaws.com/1493...c_625x1000.jpg
GÜNAYDINLARRR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar:cheesy:
Üç festival çakıştı :cry::(
Balıkesir 10Rider
Ereğli
Manavgat
Bu nasıl iş arkadaş? :x
Protesto ediyorum; hiçbirine gitmiyorum!!! :p:p
çoğunluk en yakına gider:cheesy:
Valla bana öyle gelmiyo. biraz bilinçli davranmak lazım bu konuda...
10Riders Balıkesir festivali konusunda geçen seneden kalma şikayetler vardı. Çok da memnun ayrılmadı katılımcılar.
Ereğli festivali tam bir motofest değil. Her yıl düzenlenen tarkan-ajda ikilisinin sahne aldığı dostluk kardeşlik vs. vs. şenliklerine motosikleti de itelediler hem şenlik hem motofest oldu. ilki düzenlenecek henüz. yani nasıl olacağı da tam bilinmiyor.
Kaldı ki "4. uluslar arası manavgat festivali" diye geçen motofest, isminin ağırlığını taşıyor ve gerçekten çok memnun kalınan, beğeniler fest'ler arasında olduğunu biliyorum..
hepsine gitmek varken şimdi birine gitmek zorunda kalcaz :(
manavgat ok 8)
uh Celil abi biçti valla :p tırpanla girdi tırpanla :p
Ellerin dert görmesin gazman :love:
herkese merhaba gününüz güzel olsun gençler 8)
paşam bugün benim iş yerindeki pc formattaydı hep cihan senin yüzünden virüs gibi girdin cihaza format la anca temizlendi
birde ben yokken herşeyi ben yapmış gibi görünmem hoşuma gitti
hep böyle olun manavgat festivaline gidelim tabiki hep beraber oradayız ok....
:D fazercılar farklı bir dil kullanıyor sanırım :D
Adamımsın :p Valla şu an durum manavgat gibi görünüyo.. Ama daha çok var tabi.. Teee 4 ay sonra kim öle kim sağ..
Bu arada pc'ni sahil kenarına götür bi deniz havası alsın iyi gelir. benim virüslerime bu şekilde çözüm öneriyorlar..
-------------------------------
Yahu cevap yazarken bile arkamdan konuşuluyo dedikodum yapılıyo ne kadar sevilmiyomuşum ben böyle.. Toryum kadar taş düşsün kafana Atilla abi.. Engin senin de Fazer kadar taş düşsün he mi..
pis fazer cı :D virüslü herif.... :D:D:D:D:D:D
Festival başlığını kirletmemek adına buradan devam ediyorum.. olm 2-3 tane festival yazmakla olmaz. nerede o listenin Bursası Yalovası İstanbulu Eskişehir 2'si Sakaryası.. Ne anladım ben motorculuk ruhundan :p
valla Atilla şanslı çünkü başına talih kuşu atıyosun aslında..ileride nükleer santrallarda uranyum yerine kullanılacak bir şey atıyosun..zengin oldu demektir..kafaya bişey olursa buyursun gelsin gerekeni yaparız...ancaaaaak Engin için durum vahim..fz6 düşmanımın başına..9 eylülde kurtaramaz herhal..zira yapılacak pek bişey yok:p
Günaydınlaaaar Celil abinin gününden herkese hayırlı günler hayırlıs cumalar :cheesy::cheesy:
Hafta bitti şaka maka beee :cheesy::cheesy:
Bu arada bu akşam istanbula geliyorum. :? Ama gelip döncem, o yüzden çaktırmayım dedim :?