Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Yaşıyon mu sen cano cano.. Valla debeleniyorum işte bebişim. :|
Alıntı: Tanis Nickli Üyeden Alıntı Valla debeleniyorum işte bebişim. :| Onu zaten hep yapıyodun. Başka napıyosun. Bu arada, geliyosun di mi fuara :x su yapmadın di mi :x
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Onu zaten hep yapıyodun. Başka napıyosun. Bu arada, geliyosun di mi fuara :x su yapmadın di mi :x Valla bebişim debelenmekten başka bişey yapmıyorum gibi. :p Fuar konusunda da SU'dan yana sıkıntı yok ama; benim işler biraz karışık. Bakalım... :|
Alıntı: Tanis Nickli Üyeden Alıntı Valla bebişim debelenmekten başka bişey yapmıyorum gibi. :p Fuar konusunda da SU'dan yana sıkıntı yok ama; benim işler biraz karışık. Bakalım... :| Adamın aklını alırlar :hırr: ona göre.. :x
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Adamın aklını alırlar :hırr: ona göre.. :x Hööööt!!! Ne biçin gonuşuyon sen büyüğünlen? Angara bebesiyiz biz akıllı ol. :x
Alıntı: Tanis Nickli Üyeden Alıntı Hööööt!!! Ne biçin gonuşuyon sen büyüğünlen? Angara bebesiyiz biz akıllı ol. :x Biz de Adapazarlıyız hafız :x
Biraz araştırma yap bakalım. http://www.medyatime.com/wp-content/...1%C5%9F430.jpg Google'a "Sakaryalıyız lan biz!" yaz, videoyu izle bebe :x:evil:
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Biraz araştırma yap bakalım. Google'a "Sakaryalıyız lan biz!" yaz, videoyu izle bebe :x:evil: Bak bak bi de fotoğraf koymuş oraya. Fotomodel misiniz la bebe? :p :p :p
Aboww karışmış ortalık...
Alıntı: Özlemkayra Nickli Üyeden Alıntı Aboww karışmış ortalık... Tebrik ederim :)