Allah mekanini cennet eylesin abim.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydın, yağmursuz sıkıntısız başladık güne :)
Günaydın .. Cumanız mübarek olsun..
Herkese günaydınlar...8)
Dün akşam bölgemizde olan herkese de geçmiş olsun.
İlker kardeşim,
Mekanı cennet olsun. Nurlar içinde yatsın.
günaydın millet, İstanbul'dakiler hasar durumunuz nedir dünkü felaketten sonra?
Benim eve Bahçe kapısından su basmış mutfakta su birikmiş Akşam Yarım saat sondaj çalışması tamam Herşey stabil : DDD
Günaydın RR. İyi hafta sonları.
Hava istanbulda kapali büyük ihtimal yağmurlu bazı kesimler.. dikkatli olun Lütfen..
İstanbul için öğleden sonra tekrar yağış bekleniyor dünkü kadar sert olmasa da dikkatli olalım
İlker Allah sana sabır versin , Allah rahmet eylesin ...
Günaydın cümleten dün nasıl buzlu çay içtiysem saha şimdi kalktım ...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0f692b2a92.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b94a088759.jpg
Dün tüm mağazalarıma ve ofisime yoğun su girdi , logarlar taştı , pimaşlar patladı , tüm çalışanlarım perişan oldu ama sağolsunlar ekibimle hallettik
çok geçmiş olsun : (
Acar Abi büyük geçmiş olsun. İnşallah kalıcı bir sıkıntı çıkmaz. Ben de az önce yağmura (+dolu) dışarıda yakalandım motor tepesinde.. Dona kadar ıslandım..
Yalnız onu-bunu bırakın da Caner'in hiç sesi çıkmıyor.. Anası-babası tatilde,motor da yok.. Foruma da girmiyor.. Yek başına neler yapıyorsun olm sen??
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Berk ve Acar Abi;
Caner'in ailesi tatilde,motoru bozuk.. İlginize her zamankinden daha fazla ihtiyacı var.. Bugün Ozi yi bir Memoyu ise iki kez arayıp hiç konusmadan teypten emrahin "ihtiyacı var" isimli arabesk eserini dinletmiş.. Yazıktır abiler , gencecik kardeşinizi yalnız,bîçare bırakmayın..
Atıl abiiiiii bilgiler paylaşıldı abi nerdesinnn :)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beni de aradı kostümlü parti vericem abi dedi. Ama sonrasında vicdana geldi çocuklarım var Caner deyince. Sen gelme tamamdır abi dedi. Kostümünü giymiş karanlıkta oturuyordur biri gelsin diye.. Gitseydiniz ya la ,yazık çocuğa
Imalatta mısın Caner? Gardas müsait olursan bana da bi oringli zincir yapiversen ??
Berk Abisi Caner seni kostümlü partisine çağırmadı mı?