FİRST LADY YE DOKUNMAYIN HAKLIDIR MUTLAKA YOKSA BU KADAR İTİRAZ ETMEZDİ
Yazdırılabilir Görünüm
FİRST LADY YE DOKUNMAYIN HAKLIDIR MUTLAKA YOKSA BU KADAR İTİRAZ ETMEZDİ
AMA ŞAK BİR YANA ESPİRİLİ BİR TOPİK AÇAYIM DEDİM MEVZU FENA UZADI BENCE ALPER EVE GELİNCE GÜLÇİN İLK İŞ BU TOPİĞİ SİLDİRİR...
Gülçin boşver sen onları kardeşim ben akşamki tatlıların hepsine şap koydum merak etme :mrgreen:
Güle gidin arkdaşlar tekerinize taş değmesin :twisted:
first lady im bak burada bizler kültür ateşesi görevi yapıoz sizler bizi yargılıonuz. resimde dikkat edilmesi gerekn husus KASK ve KORUMA olmayışı bizler tamamen bu konuda eğitim ve seminerler vermeye gidioz. ben eğitim cd lerini yapmaya başladım zaten argesus da döküman toplamış :D (bu arada cumaya istanbuldayım kaş defteri kapandı :D) niyet kotu değil bekarlıkla evlilikle alaksı yok yane ADMİN başımızda olursa eğitimlerde falan liderimiz olur :D yolda bize sahip çıkar kurda kusa yem olmayız :D
uleee iki dakka ağız tadıynan bi kültür ateşeliği yaptırmadınıss beaaa... taam taam gitmiyelimmm...
Aha telefon geldi galiba 180 derece bi dönüşmü oldu neAlıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
sen git agresuuussss sen git sana ve bekarlara sözümüz yok yanlış anlama arkadaşım
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :D :DAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Di mi ama volkanım. Daha Bob baba'nin mezarını ziyaret edeceğidik. Buffalo soldiers, stir it up, smoke two joints, lion zion, no woman no cry söyliceedik mezarı başında...
Ne güzel demiş baba be, no woman no cry... (yanlış anlamalara mahal vermeme adına mealen, ağlama kadınım ağlama)
Jamaika yolcusu kalmasınnnnnn
Bizimkisi kültür turu canıım...
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
yenikoyluartcı Nickli Üyeden Alıntı
İzin sadece agresusa mı çıktı şimdi. Ben de bekarım ben de gitmek istiyommm....Alıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı