Ya bu başlığı özelmi takip ediyorsun napıyorsun anlamadımki.Yazar yazmaz cevap veriyorsun bütün ümitlerimi kırıyorsun. :)
İstanbulda motor kullanıyorum korkmuyorum orada top cambazlığı yapmaktanmı korkucam pehh :) hehehe
Yazdırılabilir Görünüm
Ya bu başlığı özelmi takip ediyorsun napıyorsun anlamadımki.Yazar yazmaz cevap veriyorsun bütün ümitlerimi kırıyorsun. :)
İstanbulda motor kullanıyorum korkmuyorum orada top cambazlığı yapmaktanmı korkucam pehh :) hehehe
takipteyim oziimm. kaçamazsın benden :x :P :P
aslında maçı bu cuma yapsak okan modumda oynasa.Nede olsa samsundan deli futbolcular çıkıyor. :)
böğrüm ağrıyo .. aslında çok ii oynardım ama sakat sakat olmaz .....böğrümde menüsküs şeysi oluşmuş ....tam topa depik vuracaaken ağrı yapıyiği.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vaybe tamda transfer zamanı oldumu şimdi :?
bız toplanana kadarrrrrrrrrr oooooooooooooooooo h abı ben hazırım hazırım dıyenler ıcın lıste yapalım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bende oynıcam mekan tarih saat farketmez alo diyin anında ordayım :D:D :P:P
kimse tutamaz artık sizi bide takım kurun klüpler arası maç olayına girin orada... :D :cheesy: :? 8) 8)
Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
+1111111111111111111111111111111111111
de hade get sipidyyyy seni. ozi kıvırıyo bu da göbekten dolayı onaylıyo.. olm yemesssler.
bu halı saha maçı yapılacak ... federasyon engellese bile yapılacak. okkkadar :x :x :x