İstersen "regal raptor almak isteyenler" bölümüne topik de açabilirsin bu konuyla ilgili...
Sevindim sonuca yaklaşmana...
Yazdırılabilir Görünüm
İstersen "regal raptor almak isteyenler" bölümüne topik de açabilirsin bu konuyla ilgili...
Sevindim sonuca yaklaşmana...
hoşgeldin aybiketa kardeşim pazar günü 10 bulusup fuardan önce sahilde falan bişeyler atıştırıcaz zaten fuar 12:00 baslıyor karnımızı doyurduktan sonrada fuara gidicez bilgine.
Hoşbulduk :D
Tamam işte hep beraber saat 10:00 sularında Kale Kafe'de kahvaltı edelim :cheesy:
Kale Kafe Rumeli Hisarına doğru giderken sahilde, manzarası da mekanın kendisi de pek güzeldir.
beyler cuma günü tayfası oluşuyor galiba bende ilk günü sakin sakin gezmek istiyorum şunun saatini belirleyelimmi
Aybiketacım hoş geldin... güsel bi fikir cafe işi.. hep cumartesi yapyodunuz gelemiyodum, sayenizde pazar pazar görcem o mekanıda..
İlkerciim yakın sayılırız biz.. hafta içibi gece buluşalım davetiyeni verim.. hatta bu gün 5.30 gibi küçükçekmecede bi işim var 6.30-7 gibi biter.. müsait olursan görüşelim..
Hoş geldin Aybikta...10 dan sonra olursa olur. ben gebzeden gelicem 10 kadar anca yetişirim..
Eğer pazar günü bir organizasyon yapılacaksa erken haber verin yoksa başka planlarım vardı.
Abi gözklen şudur ki: pazar 10 da toplanıp toplu halde EARLYridersla kahfaltıya gidiyos gibi.. malum fuar 12'de açılıyo.. ama olamaz.. bana uymaz diyosan ayrı.. sensiz regal toplanması olmaz olamaz... :mrgreen:
arkdslar sımdı kahvaltı olayı kesın mı
ona gore yemıyım bıseyler :mrgreen:
eyvallah kardes zaten pazar gunu 10:00 bulusunca atlarız motorlara hep birlikte kale cafeye kahvaltı etmeye gideriz.Super olur valla dimi millet?Alıntı:
aybiketa Nickli Üyeden Alıntı