agresusum imparatorum sana nasıl uygunsa banada ööle uyar ... seni en az yoracak şekilde olursa ben daha çok sevinirim...Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
agresusum imparatorum sana nasıl uygunsa banada ööle uyar ... seni en az yoracak şekilde olursa ben daha çok sevinirim...Alıntı:
lastikleri sirkeciden aydın motordan alın en ucuz metzeller orada en iyide buz motor takar oda 30 ytl +rod+balans ayarı
okanım gıymatlım samsunlum... sen nasılını istiyon... onu de bana... dersenki "acıba daha düşer mi fuarda?" ve ya "başka kampanyalarda olur mu acep?".. ve ya "yok kardeş benim dayanacak gücüm kudretim kalmadı bu lastiklere.. hayattan bezdirdiler.."...dersen bööleee bilmem... karar senin gardaşım...
ben seni ariim yarın felan .. o zaman sööllerim ..sende dersin ki bööllee olursa ii olu bölle olmassa ii olmass...ben bi taşra delikanlısıyım imparatorum .. sen daha ii bilirsin.. 8)Alıntı:
Tööbee esttaaafuuruullaaahh... ne taşrası yaww... goccaa samsunun goccaaa okanının ettiği lakırdıya bak... 8)
bu arada bi daha söölüüyom.. müslüm babada bi değişik kenda var... asfalt desenli... performansından çok memnun... neyse yarın mubarek gün.. telefonlaşalım.. hayır vardır cuma'da..
tamam imparatorum .. yarın ariicam seni .. olmadı fuardan alarıss .. cıbıldak kalmadıkya .. tekerimiz var aallama şükür..Alıntı:
eski teker bağışı kabul edilir........
mtz kaplama yaptırcamdaaaaa....
bu lastik için bir organizasyon olursa toplu alıjm benide ekleyin arkaadşlar öyle indirimli olur epey
cahillimi mazur gör gomtanımda bu"mtz ne demek?...Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar cumartesi günü bende carvalho kardeşimde lastiklerimizi değiştirdik.Buz motordan herşey dahilAlıntı:
emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
ön arka metzeller +balans+takma 9 taksit 230 ytl hallettik bilginize.