Abant listesine İzmir den Hakkı ve Dr. Ali eklenmiştir.
Kaldera soruyor otelde kalmak isteyen varmı diye belki ona göre toplu pazarlık yapmayı planlıyo.
Yazdırılabilir Görünüm
Abant listesine İzmir den Hakkı ve Dr. Ali eklenmiştir.
Kaldera soruyor otelde kalmak isteyen varmı diye belki ona göre toplu pazarlık yapmayı planlıyo.
abanta inerken üç beş km kala dereceörenmi derinceören mi öyle bi köy vardı..burada kalınabilecek güzel yerler oldunu hatırlıyorum.göl kenarındada var oteller ama fiyatları yüksek olabilir.
çadır dışında kalmayı düşünenler varsa aksu babanın dediği gibi uygun fiyat alınabilir belki..göl kenarından değilde diğerleri olabilir..
bildiğim kadarı ile hafta sonu için fiyatlarda indirim yapmıyorlar.
heh buldum burasıydı işte gördüğüm yerlerden biri
alternatif konaklama için burası http://www.abantpansiyon.com/ uygun olabilir
Vay kelebekler vay, otel motel bizi bozar, çadırda kalıp börtü böcek sabahlarız biz.
arkadaşlar ; bu anlatacağım durum 3 gün önce belli oldu ve ben üç gündür içim içimi yer vaziyette durumu size yazmamak için kendimle mücadele ediyorum..bir mucize olur diye umup geçiktiriyorum sürekli ama sanırım olmayacak::::(((((
dersane zamanlarından tanıştığım bir kız arkadaşımla üniversitede karşılaştık(K.T.Ü.). aynı üniversitede farklı bölümleri kazanmış olduğumuzu öğrendik. ve görüşmemiz gerektiğini söyleyerek ayrıldık.. taaa ki bir sene sonra tesadüfen tekrar karşılaşana dek birbirimizle görüşmediğimizin farkına bile varamadık. bu ikinci karşılaşmamızdı ve yanında dünyalar güzeli bir hatun duruyordu.atıl kurt pozisyonu alan gencer bundan sonra o eski arkadaşla ve ev arkadaşı olduğunu öğrendiğim dünyalar güzeliyle sık sık görüşmeye başladı. o eski dersane arkadaşımın ev arkadaşı olan güzel eşim Sibel oluyor.. kurt atıldı ve avını evine getirdi::))) bu arkadaş eşimle benim tanışmama vesile olmakla beraber düğünüme ,kına gecesine ve önemli bilumum aile toplantılarına katılmıştır. veee şimdi sıra ona gelmiş.... evleniyor.. tarihimi??? 3 mayıs kına gecesi 4 mayıs düğün varmış.. kahroluyorum arkadaşlar gelemeyecek olmama dayanamıyorum. evet haince bir hareket biliyorum ama itiraf etmeliyim ki düğüne gitmemenin yollarınıda düşündüm. ama bunu ona yapamam saygısızlığın daniskası olur.. orada(gezide) olmayı nekadar çok istediğimi anlatmak güç. ama tahmin edebileceğinizi umuyorum.. üzülerek söylüyorum ki biz gelemiyeceğiz malesef.3 gündür bu konuyu düşünüyorum bir mucize olmazsa durum bundan ibaret. üzgünüm..
evet problem değil takma kafana demesi kolay nasılsa daha çok gezi olacak değilmi? bilmiyorum .. bence hiçte öyle değil..neyse bu gezi için bana yazdıklarınızı okumak düşecek..
Gençer, eski bir zulu atasözü der ki: "her işte bir hayır vardır"
Gelmemen hayırlısıymış...
Daha güzel gezilerde buluşuruz...