biliyorum aksu abi ankara kesin liste belli olsun illaki daha kalabalık olacağız demek istemiştim :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
biliyorum aksu abi ankara kesin liste belli olsun illaki daha kalabalık olacağız demek istemiştim :mrgreen:
arkadaşlar şu çocuklar ve hamileler için bir çözüm bulalım benim kız ben gelmezsem sizi yolamam diyor annesiyle resmen birbirine girdiler arada ben kaldım istanbuldan arabayla çıkıcak arkadaşlar şu çocuk ve hamile bayanlar için bir yer açsalar diyorum nacizane fikrim
Bi aksilik çıkmazsa bende geliyorum , zaten pürenliyede motorsuz gittim içimde kaldı. Ağladım resmen.
abi biliyorsunki hanım hamile ve son anda yan yatıp çamura batmassa arabayla gelicem(mecburen) arabama misafir olmak için şimdilik kimseyle görüşmedim. yani şu anda iki kişiyiz hanım ve ben.. senin kızında bizimle gelebilir, yer var. yalnız hanım son anda gelmekten vazgeçerse ben busefer evde oturmam oyüzden gelmemesi durumunda b planı devreye girecek oda şu motorla gelicem artçımda kayıncom olacak.. iş b planına kalırsa naparız bilmiyorum ama hanım huysuzluk yapmazda gelirse arabada yer var ..
evet kaldı bir hafta daha kalabalık olmayız haydin isimlerinizi ekletin.
ıstanbul uyuma festivali kaçırma