SAATLER KALDI BEN ÇALIŞAMIYOM İMDAT
AKŞAM OLSA DA SİZE KAVUŞSAM :p:cheesy::mrgreen:8)
Yazdırılabilir Görünüm
SAATLER KALDI BEN ÇALIŞAMIYOM İMDAT
AKŞAM OLSA DA SİZE KAVUŞSAM :p:cheesy::mrgreen:8)
şükür kavuşturana kadeşş:D
nice 9 hatta 99 yıllara mutluluğunuz daim olur inşallah.
uzakta da olsam kalbim göynüm sizlerle :cheesy:
haldun ve gülay bu buluşmaya belkide en çok isteyipte gelemiyen birisi varsa o benimdir sizede söyledigim gibi dünya hapşırsa bizim iş yerinde kasırgalar esiyor bu saat oldu hala müdürler burda ve sıkıyönetim durumundayız inşallah bol bol eylenmişinizdir benim yerimede eylendiginize eminimdir selçuga ve gülaya beni arayıpta hatırımı sordukları için çok çok teşekkür ederim artık resimlere bakarken klavyeyle mausu yerim bunada eminim sizi çok seven arkadaşınız:(:(:(
Gene ilk dönen ben oldum bu sefer sağ salim güzel bir akşamdı hepinize saygılar sunuyorum...
aksam superdi ikinci geelnde ben oldum helde en son cıkanalrdan birisiydik ama yine perioglu dukturde 135 yaptu yav tlf cıkartamadım yol bıtı :mrgreen::mrgreen:cekcektim inamayanalra duyrulur sizlerel tanıstıgıma cok memnun oldum hayırlısıyla nice mutlu yılara inş hayırli gecelrer
harika bir katılımla bu toplantımızı da yaptık. gönülden bizimle birlikte olan tüm regalcilerime teşekkür ederim.
aramızda olamayanlara 21 eylülde zorunlu gelme şartı koyuyorum:p
yine çok eğlendik. bol kahkaha ve muhabbet vardı.
10. evlilik yıldönümünde yurt çapında bir organizasyon yapmaya teşvik ettiniz bizi :cheesy:
iyiki varsınız
not: fotograflar hafta sonu evde olamayacağımız için biraz gecikmeli olarak pazartesi yayınlanacaktır duyulur:mrgreen: