kardeşim uyar neden olmasın saat 9 da yola cıkıcaz tahminen en gec 9:45 vapura binmiş olur 10:15 10:30 gibide arabalıyla karşıya geçmiş oluruz sizde bizi karşılarsınız.
Yazdırılabilir Görünüm
kardeşim uyar neden olmasın saat 9 da yola cıkıcaz tahminen en gec 9:45 vapura binmiş olur 10:15 10:30 gibide arabalıyla karşıya geçmiş oluruz sizde bizi karşılarsınız.
cumartesi sabah tan bahsediyoruz değil mi? Benim topçulara gelmem 10 dk . Admin de telefonumun olması lazım . Binerken ararsanız sorun yaşamayız !
Yine de;
Ergün Kısmet : 0 536 832 32 02
valla iyi fikir Ergün kardeş. mekanı görürsek süper olur. valla her fırsatta kaçarım/s....
Evet evet güzel fikir. Mekanı görelim, bilelim... Bu arada haftasonu yağmur gösteriyo meteoroloji :P :P :P
cidden yavv. balıkesir merkez iyi görünüyo ama bandırma ve diğer taraflar yağmurlu. inşallah açarda rahat gideris.Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
yağsada gideriss, yağmasada gideriss. :cheesy: :cheesy: :lol:
Bence hiç tırsmayın ! Geçen hafta sonu da kıyamet gibi yağmur var dedi. Bir damla yağmadı , esmedi , hava kapamadı bile ! Artık tutturamıyorlarrrrrrrr... :twisted:
Ya yok ben dalga geçiyodum! Bi ara yağmurlu dedi ama şimdi güzergahımızın tamamı parçalı bulutlu! meteor.gov.tr reklam alan site olsaydı benim sayemde köşeyi döner, fazladan 15 tane meteoroloji istasyonu kurardı!! :D
Yağmurdan korkmayın ben yukarıdan aşağıya baktım yağış yok. Espri bir tarafa dün ve bugün istanbul ankara yağışlı diyordu fakat dün İst-Ank. yaptım uçaktan kestim etrafı sadece beyaz bulutlar yağış falan yok. Yağacağına da ihtimal vermiyorum. Tabii ülkemiz için keşke yağsa o ayrı konu. Şimdi meteorolojide de yağış yok diyor hafta sonu için.
abiler kimse kavaltı etmesin o zaman kahvaltıyı ergünün mekanda yaparız uyarmı
Uyar valla!! Yalnız endişem odur ki "orada kahvaltı burada iskender" derken biz günü bitiricez, Kapıdağ'a gidemicez :)Alıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı