Beyler gelmememinde sebebi olan sınavlardan kurtuldgum ılk anda bakabıldım siteye.Vallahi helal olsun yine raptorriders a yakısır bir gezi olmus:)
Yazdırılabilir Görünüm
Beyler gelmememinde sebebi olan sınavlardan kurtuldgum ılk anda bakabıldım siteye.Vallahi helal olsun yine raptorriders a yakısır bir gezi olmus:)
Vay be ne eğlenceymiş. :cheesy: Biz de fotoğraflarla avunalım. :p:mrgreen:
talihsiz serüvenler serisi yine başımda... anca girebildim evime iş hastane fln ( babam rahatsızlandı bıraz onemlı bısey yok arkadaslar). ama baya yol yapmısım donerken. tam 200 km kamp alanından. tam olarak kacta yola cıktık bılmıyorum ama aksam saat 4.30 da evimdeydim. kara yolunu takıp edıp topculardan ferıbotla gectım. asıl amacım komple korfezı dolanmaktı ama hava okadar çok sıcaktıki, kollarım yanmaya başladı motorun tepesınde. tek olmamım ve motorun zorlu bı yoldan geçmıs olması rotamı topcular ferıbotuna cevırmeme neden oldu...
bizim regallerım o yallardan nasıl bukadar sağlam çıkabıldıgıne şaşırıyorum hala. tek derdım koltugun sertlıgınden kıcımda olusan karıncalanma ve ağrı :) o yolu donerken gunduz gozuyle gorunce, gecenın yarısında nasıl gıdebıldıgımıze ayrıyetten şaşırıyorum zaten. :D
şimdi içimde ayrı bi aşk oluştu... daha büyük motorlarla daha uzun mesafeler yapmak istiyorum :D
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...49146788_n.jpg
yine birilerinin şarabını indirirken
Işte bu aga