izmir raptora teşekkürler
1..çocuklarıma gösterdikleri ilgi için
2..samimiyetleri için
nazar nazar nazar
Yazdırılabilir Görünüm
izmir raptora teşekkürler
1..çocuklarıma gösterdikleri ilgi için
2..samimiyetleri için
nazar nazar nazar
güzel fotoğraflar Engin de..bunlar araya sıkışanlar..250 km yol gel fotoğrafı önce sen koy:shock:..genç olcek bide bunlar:lol::cheesy:
Alp seni ayrıca tebrik ediyorum bodrum dan izmir e çıkıp geldin ilk toplantıyı kaçırmadın maşallah nazar8)
bu arada resimler çok güzel paylaşım için teşekkürler 8)
Arkadaşlar sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum, gerçekten bu yaz güzel gezilere imzamızı atacağımıza inanıyorum...
Motor zaten bence toplu surulurse beraber olunursa güzel
Eminim çok güzel vakit gecirmissinizdir umarım bidahakine beraber oluruz ne yazıkki tüm günüm yollarda geçti henüz denizliye gelebildim yoksa katılmak isterdim
Aaa kuzen :mrgreen:
Doktorum (Padişahım) sen çok yaşa :p Engini beklersek 9 aylık olacaktık.. İnsan ilk iş, fotoları paylaşır di mi ama.. (Kızdırayım biraz :x)
mavi ablayı da görmüş olduk :mrgreen: var mı fotolardaki geri kalan arkadaşları tanıtacak bir babayiğit :|
Maalesef buluşmaya geç katıldık ve erken ayrılmak durumunda kaldık, arkadaşlar eminim ki keyifli bir sürüş yapmışlardır,telefondan yazdığım için resimlere şuan bakamıyorum, Engin tarif edilen yere gittiniz değil mi?
bugun ıcın herkese tesekkur ederım cok keyıflı guzel bırgundu sagolun varolun..ıyıkı gelmısım ..
bugünkü sınavdan ötürü katılamadım..umarım bundan sonraki etkinlikte kaynaşırız..fotolar güzel..görüşmek üzere esenlikler diliyorum..
Alsancaktan İnciraltına geçtik orada cengiz abinin tarif ettiği yerde çaylarımızı yudumladık
fotolar bende değil arkadaşlar ( Siyahİnci ) Güneykan da