Yönetimdeki büyüklere sesleniyoruz isimlikler den sonra sabırsızlıkla bekliyoruz .tahmini bir tarih belli mi ?
Yazdırılabilir Görünüm
Yönetimdeki büyüklere sesleniyoruz isimlikler den sonra sabırsızlıkla bekliyoruz .tahmini bir tarih belli mi ?
Bugün imalatçı firmaya avans ödemesini yaptık ve işleme start verdik 1 haftaya kadar kalıp hazırlanıp örnek baskı yapacaklar onu kontrol edip onay verdikten sonra 10 gün sonra ürünler kesilip dikilip baskısı yapılıp teslim edilecek inşallah 8)
Mustafa özkaya small beden lacoste yaka
Arkadaşlar listeler kapandı, siparişler geçildi. Bir sonraki sipariş döneminde hepinizin ihtiyaçlarına cevap vereceğiz8)
Başkanım T-shirtlerden bi haber var mı?
Yeni sipariş listesi açılır mı? ben geç kaldım sanırım :(
Festivale tshirt ve patchlerimiz ile geliyoruz. Tadından yenmez vallahi
Güzel haber :)
Festival yaklaştı konuyu üste alalım :artiz: Tşhirtler ile ilgili son durum nedir , yetiştirebilcekler mi acaba :soru?
Kayıtlı üyeler dışında talep mümkün mü :)
HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yokmu daha haber :)
Festivalde tshirtlerimiz ile mi takilacagiz?😀😀😀😀
Bir an evvel tişörtlere kavuşmak için sabırsızlanıyorum :)
ben ödeme yapmıştım abi
Başkanım , izmir ekip olarak ödemeler tamam, hepimiz ücretleri göndermiştik. Listede karışıklık oldu sanırım. Listede olup ödeyenler aşağıdadır ;
Nymphe (Pınar Erçiğ)
Nymphe (Kadir Ceren Erçiğ)
ibrahimyilmaz (İbrahim yilmaz)
toprakege (toprak ege ballı)
Dark Macros (Önder Yeşilyurt)
AMZ35 (Arda Murat ZORLU)
karakalem (Burak Bilici)
FurkanC. (Furkan Canbolat)
toprakonur(toprak onur güler)
atom_sawyer (Özgür Öktem)
Ufuk_ (Ufuk Üzgün)
Ödeme yapıldı abi bende buradayım karışıklık oldu heralde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ödeme yapıldı biz gelecek diye bekliyoruz ya Celil abii
Antalya/Merkez
Evet Tişort'leri budur Arkadaşlar :)
En kısa zamanda kargolama işlemine başlayacağız [emoji106]
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...41cf8b01ec.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...9f1b97f0c4.jpg
celil başkanım burada yaz bitecek neredeyse :))) bir an önce kavuştursanız beni ts-hirte
bu arada çok güzel görünüyor de umarım armalar kısa sürede yıkamalarda sökülüp atmaz
Tişörtleri festivale yetiştirebilmek adına azimle çalışan ve o noktaya bizlere ulaştıran herkese teşekkür ederim. Üzerimde Raptor Riders armasıyla dolaşmak kadar gurur verici birşey yok. Uzun bir süredir iple çekiyordum bu anları. Tişörtü aldığım anda hemen giyiverdim, artık ameliyatla falan üzerimden çıkartırlar :cheesy: Artık buluşma ve etkinliklerde beni bu tişörtle görebilirsiniz :Rockn Roll:
Celil abi sabırsızlıkla bekliyoruz :)
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tshirtümde bir yakıştı ki bana söylemesi ayıp :cheesy:
yarın alıyormuyuz buluşmada t shirt leri yoksa :cheesy::cheesy::Rockn Roll: