tatile son 10 saat.. :?:
Yazdırılabilir Görünüm
tatile son 10 saat.. :?:
benim 7,5 saat :mrgreen:8)
Herkese gunaydin :) keyifler nasil iyisiniz ins :)
günaydın çok iyi analdıgın üzere tatile saatler sayıyoruz :cheesy:
it's the final countdown :-1:
Ben bile heyacan yaptım bee :mrgreen:
günaydın millet..
herşey bitti gitti ama 1 haftadır motora da binemedim.
GÜNAYDIN MİLLET BİZ HALA MOTORLARIN ÜZERİNDEYİZ :cheesy:
dönenler resimleri görelim yoksa bende resim koymam baaaak :mrgreen:
Tamam tamam ilk müsait olduğum anda resimleri ve anlatımları paylaşıyorum :cheesy:
Cihan sen ne turuna çıkmıştın?
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=6421
İnsanlık için kısa, benim için (Çıktığım en uzun yol) uzun bir tur. 3 günlük bayram gezisi :mrgreen:
güzelmiş tebrik ederim.
arasaydın tabi ama bende yoktum dün geldim tatilden
ramazanda oruç felan bahane ediyorduk ama hala bi durgunluk bi suskunluk bu ne vurdumduymazlık :)
Herkese günaydınlar hararet lambası niye yanar... :p
kafa göz dalayım dedim konuya :mrgreen: Akşam Özgürcümle biraz muhabbet fikir alışverişi yaptık da, onun fikri, fan müşirinin arızalandığı konusundaydı.
Kısaca bahsetmek gerekirse, akşam 3 km'lik bir yolu ortalama 3. viteste geldim. garaja girmeden hemen önce farkettimki göstergede kırmızı kırmızı yanan bir ışık var. (Hep ışıklar yeşil olunca, kırmızı ışık ben buradayım diye direk bağırıyor :mrgreen:) Hararet ışığı yanıyor ve sönmemekte diretiyor. Baktım fan da çalışır durumda değil. Allah allah madem hararet yaptın fan niye çalışmıyor. Madem fan çalışmıyor niye hararet ışığın yanıyor :? :p
Sizce fan müşirimidir bütün olay. KIRMIZIIIyı görmemek için müşiri değiştirmek yeterli midir? Yoksa başka ihtimaller de var mıdır :shock:
Fikri olanlar? :|
HERKESE GÜNAYDINLARRRR :cheesy:
cihan geçmiş olsun önce fanı kontrol et ( fan müşürünün kablosunu kısa devre yaparak)
fan çalışıyorsa müşürdür bunlar çalıştıktan sonra ışık hala yanıyorsa hararet müşürüde değişmesi gerekiyor hararet müşürü bazen devreye girince bozulabiliyor 8)
Eyvallaaah üstadım.. Ben en yakın zamanda bi koşu ustama gideyim o zaman... 8)
abi ıslak yerden geçtin mi?? mesala kar yağarken yada hafif yağmur veya sonrası su kaçtıysa müşürün oralara motor tam kuruyana kadar lamba yanıyor.. kar yağarken başıma gelmişti.8)
öyleyse sıkıntı yok:cheesy:
bızim motorlar akıllı :p yoldaki ıslaklığı anlayınca kırmızı çakıp uyarıyornazar:D
sanmıyorum hararet yapacağını. 2 hafta önce İbrahim ile benim motorun müşürünü değiştirdik felan motoru denedik fan açmadı müşür arızalı çıktı o halde biraz dolaştık ama ikimizde motorun lambasını yaktıramadık fakat hararet lambası sağlam, yani motor hararet yapacak kadar ısınmıyor.
hacım bir kehanette benden. Eğer fan çalışıyorsa(kısa devre yapmadan .otmatik olrak) yüzde doksan şase yapmıştır harert muşuru gitmiş değiştir yada dursun öylece motor gerçek anlamda hararet yapmassa sıkıntı olmaz.yok eğer ran çalışmıyorsa celilin dediği gibi paralel koblo çek fanın stoketine çalışıyorsa senindir(fan muşurunu değiştir 50tl yada para vermem dersen sviç bağla manuel çaşıştırısın ama bu sorunu derhal çöz eğerki hararet yapıp conta yakarsan sıçığının resmidir , egzozdan mav mavi dumanlr atarak fark yaratırsın tüm ortamlardaı) çalışmoyorsa yiç senin olmamıştır
Evet bu seçenekler olası valla.. inşallah mavi duman atmadan perşembe gününe ulaşırım da perşembe ustaya sağ salim varırım.. Zaten elciklerim ve aynalarım da gelmiş, arada onları da takarız :mrgreen::p
hi there!!
günaydınlar efendim..
Hey gidi günler hey, neler gördük neler yaşadık yaa :mrgreen: Teknolojiyi başından sonuna yaşıyan en şanslı nesiliz herhalde, her halini gördük çünkü :)
herkese güzel bir hafta hayırlı işler diliyorum.. günaydınlar:cheesy:
Özgür, sizi aradı gözlerim Eskişehirde yahu.. Bir iki tane raptor gördüm. bi kırmızı e9 bi siyah e9 bi tane de 350'lik spyder gördüm. Raptor açısından fakir bir festival olsa da şimdiye kadar gördüğüm en iyi festivaldi... :lol:
GÜNAYDIN RAPTOR RIDERS AİLESİ TEKRAR ARANIZDAYIM :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cihan yalova fesv. isim listesinde seni görmüyorum gelmiyormusun yoksa :)