Bu arkadaşı tanıyor musunuz :-1:
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydınlarreptırraydırs!!! :p:p:mrgreen::mrgreen::cheesy::cheesy:8)8)nazarnaz ar
Özgür'ün saçlara benden de 10 puan. :cheesy: Ben de uzatmıştım bi kere gençliğimde; yani Özgür'ün çeyreği kadar falan... :p:p
ben bir kere uzattım üniversitede ondan sonra üşendim :D
Sahi Eralp nerelerde hiç uğruyormu :mrgreen::mrgreen:
GÜNAYDINLAR HERKESE nazar8)
Eralp la akşam konuştum son sınavlar iyi geçmiş puanları biraz daha yukarıya çekmiş çalışma için arkadaşında kalıyor ordada internet yok dedi herkese çok selam söyledi fuara gelicek 8)
bugün neden durgunuz ki???
Selamlar Raptorriders:x
Dokunmayalim Eralp e sonra gider uzakta tip okuyacam der kisa sureli olsa da kaybederiz elemani,Capa Cerrahpasa tip olsun ins kardesimizin sonucu:cheesy:
Nekkaaaa fesatsın birader :p :p :p dokunmatik müvekkil :p :p :p
Eneee kardeşisini gördüm sanki bir an :lol: 2000'i geçenlerde söylememişmiydin olm :x
Bu arada millet, bu kişilik benim özözkoçlar seyahat, özkamilkoç, özseverler seyahat gibi, özözkardeşim gibidir. özfazercı... :p :mrgreen: kardeşime dokunanı yakarım :x
bizde yelek olayı varmı yaaa?
Deri yelek mi.. çok eskiden varmıştı galiba. Ama şu an yok.. en son tshirt yaptırmıştık. Toplu talep olursa senin de bildiğin gibi yine yaptırılabilir, tshirt...
yelek olayına girmek için dernek mi olmak gerek?
girelim o halde yahu yelek istiyorum ben
Böyle bir yelek istiyorum.:x
Yelek ıstıyoruz! :mrgreen:
Celil abi bu yelekleri şablonu dizaynı filan vardır sende abi. yaptıralım hep birlikte beaa :)
Yelek icin herzaman bendende talep ve destek var hatta boyle bir hayalim de var.Ama bastan soylemek istiyorum beyler,mevzu pamuk eller cebe kismina gelince kimseden ses cikmiyor,bu isin arkasinda hep beraber durabileceksek,tam destek verebileceksek giriselim ki,onceki yelek konusmalari gbi havada kalmasin:evil:8)
Kızdırmayın müvekkil abinizi :evil:
La müvekkil sana uygun yelek bulabilcekmiyiz ki.. şöyle en uzunundan :p
Ben ufaktan bi araştırma başlatacagım. Celil abi dediğin gibi pahalıya mal oluyor ama ben ucuz yollu bir şeyler bakmaya başlayayım.
yelek olayı zor iş olur dediğiniz gibi. ancak sayımız yüksek olursa makul bi fiyat çıkabilir bence. deri motor aksesuarları yapan bir yer vardı istanbulda bir sorsak acaba yaparlarmı? internet adresleri buydu sanıyorum http://www.motosay.com