Günaydınlar Raptor Riders Ailesi nazar:cheesy:
Güneşli ve güzel bir istanbul sabahından merhaba herkese, İnşaallah haftasonuda böyle olur hava:cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi nazar:cheesy:
Güneşli ve güzel bir istanbul sabahından merhaba herkese, İnşaallah haftasonuda böyle olur hava:cheesy:
Günaydın herkese özledim sizleri.
Günaydınlar Herkese :) :) :)
Bügün harika bir hava var motorları çıkarıp gezdirmek lazım :mrgreen:
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:nazar
Gunaydin millet yavvvv
iyi pazarlar abiler kardeşler hava açsada pazar pazar celil abiye bi baskına gitsek diyoruz atilla ile :D
İyi akşamlar Raptor Riders Ailesi8)
Bu gün sanki tüm basiretim kısmetim kapanmış gibiydi. Sabah Balıkesire gitmek için yola koyuldum ve 9 dakika ile feribotu kaçırdım, motorla devam ederim derken yağmur başladı ve gitmekten vazgeçtim. dönüş yolunda bir motorcu virajı alamayıp kaymış ve düşmüş sol dizinde sorun vardı ambulans gelene kadar bekledim başında sonra eve geldim. 2 saat kadar uyudum. kalkıp celil abi ile konuştum salih abi ile çay içiyormuş yanlarına gideyim bi çay içip sohbet edlim diye ama giderken yolun yarısında tekrar yağmura denk geldim ve geri döndüm. sonrasında yattım uyudum sokağa bile çıkmaya korkuyorum :mrgreen::mrgreen:
Not: Beni korkutan yağmur değil diğer araç sürücüleri :mrgreen:
Maceralı başlayan bir günü sorunsuz bitirdin çok şükür haftaya benim yanıma gelirsin yine muhabbet eder çay içeriz :mrgreen: 8)
Günaydınlar efem.. Bir hafta daha başladı, hadi topluca sendroma girelim :mrgreen: