herkese iyi geceler millet 8)
Yazdırılabilir Görünüm
herkese iyi geceler millet 8)
İyi geceler herkese ...
Günaydın arkadaşlar iyi hafta sonları.
Tüm aileye günaydın, Güzel bir hafta sonu dileğiyle herkese hayırlı cumalar...
günaydın millet yarın uykunun dibine dibine vurup uyanınca da on numara bir kahvaltı yapacağım hevesi ile güne başladım :)
Günaydın RR, hayırlı cumalar :D
ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese günaydınlar...8)
Günaydın Arkadaşlar!!
Günaydın ahali ....
Herkese günaydınlar. Hayırlı cumalar 8)
Tatil öncesi son mesai gününden Günaydınlar Raptor Riders 8)
Günaydın aile, sevgiler saygılar.
Motoru dün gece mesaisi ile çıkarttık çok şükür, şuan durum güzel görünüyor, 2 ay ara ile ikinci şanzıman olayı süper oldu :( Dua ediyorum yolda patlamadı :(
Bu işler ordan rulman burdan dişli uydurmayla olmuyor, kesip biçip yuvaya sığdırmayla hiç olmuyor.. yazık...
Ben hep sakin kullanıyorum, şanzımanda sorun olduğunu düşünüyordum yaptıktan sonra, usta özellikle denememi istedi 150'ye denedim çıktı, sonra tekrar denedik çıkmadı :)
Sıkıntı sürüşten değil mekanikten kardeşim, açana kadar sıkıntı var dedim, yok dedi. Açınca ortaya çıktı...
Yola çıkacaklar dikkathttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ff300e98db.jpg
siz bu mesajı okurken o çok uzakta olabilir...
Hayırlı Cumalar.. Bi kaç gündür sağlam hastayım :uyuyorum Feci gitmiş boğazlar ve ciğerler.. Sürekli uyku modundayım, gözümü açamıyorum..
KArdeşim bununla geçmiş olsun da uzun yola çıkacaksınız aman dikkatli olun. Muratın şanzıman sorunu gözümün önüne geliyorda çok sakat bişey. yani diyeceğim yavaş yavaş tadını çıkara çıkara gidin sağ sağlim de gelin. Çıkmadan önce mutlaka tekrar bi kotrol ettir makinayı hatta başka bi ustaya git göster.
Abicim teşekkür ederim. bakım vs. eksiksiz görünüyor şuan için, zincire, arka teker rulmanına, şanzumandan yağına kadar sıfırladık :)
Zaten geziye çıkıyoruz yavaş yavaş seyrede seyrede üfür üfür, yetişecek yerimiz yok, nerede istersek orada kamp atacaz. Lastik kitinden pompaya, el fenerinden bujiye kadar aldık yanımıza umarım lazım olmaz.
Yolunuz düşerse bekleriz :)
selam millet :)
İlker geçmiş olsun
Taci hayırlı olsun
Mehmet ..... olsun
İyi geceler cümleten