Serdar Yukarıdaki gibi diyorum :mrgreen:8)
Bu pazar sakarya olabilir belki !!!
Yazdırılabilir Görünüm
Nee Twingomu...
Eski arabam,Düğün arabam,Çocuğum 3 ay boyunca yoğun bakımdayken bizi hastaneye her gün 2 kez götürüp getiren,en sıkıntılı ve üzgün olduğumuz o anlarda bize arkadaşlık eden,sonrasında allahıma hamdolsun oğlumuzu hastaneden alıp evimize getiren,satarken eşimin arkasından uzun süre ağladığı,bir sene önce yolda gördüğümüzde tekrar hüngür hüngür ağladığı Twingo.Çok samimi söylüyorum hayatımda hiç bu kadar keyifli bir taşıt kullanmadım.Üstüde açılıyordu benimkinin.Fun klübümüz vardı.Oradada buluşmalar yapardık...
Emanetler geldi :)
Biri Sakarya olabilir belki diyo biri bu pazar çayı hazırla diyo. Yok diyo şileye gitcez diyo. Ben çam ağacıyım burda zaten :duvar:
Bu motoru geçen cumartesi Eyüp,Feshane yanındaki otoparkta gördüm park halinde.Dünya küçükmüş8) Depodaki şerit çok hoşuma gitmişti.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...56581263/detay
Evet Karar Verilmiştir Pazar günü Hava müsait olursa Sakaryaya Gidiyyoruzzzzzz. :mrgreen::mrgreen:
Peki mösyöler Sakarya'da ne yapmak ister?
(Bu arada o meşe meşe diyen zıplayan zıpçıktı, çok konuşma da fırsatı değerlendir sen de gel işte. Hatta bi gün önceden gel akşam pul koleksiyonumu gösteririm sana.)