Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı canım çok sıkkın kargom hala gelmedi 10 gündür gümrükte bekliyor. gümrüğün telefonunu bilen varmı :cry::x:x:x İki dakka uğrasan çoktan cevap bulurdun, arama direk git... Hem tosun da biraz açılmış olur.
Alıntı: UCANLAZ Nickli Üyeden Alıntı Daha önce de yazmıştım..İnsan babasını seçemez ama kayınpederini seçebilir başkan8) ehehehe bu sözü tuttum :p
Alıntı: Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı canım çok sıkkın kargom hala gelmedi 10 gündür gümrükte bekliyor. gümrüğün telefonunu bilen varmı :cry::x:x:x Benim kargo geldi diycem gözyaşların sel olup akacak :p Yağmurluk gerçekten on üzerinden 10 alır. İhtiyacı olan varsa kaçırmasın.
celil abi skildik yahu keske gezeydik bugun
Alıntı: decimate Nickli Üyeden Alıntı celil abi skildik yahu keske gezeydik bugun yarın 15.00 da bakırköye ağafendi'nin nişan baklavasını yemeye götüreyim 8)
simdi basip kahvaltiya gidesim var karaburun (ist) falan
Alıntı: decimate Nickli Üyeden Alıntı simdi basip kahvaltiya gidesim var karaburun (ist) falan Kahvaltı yaptım ama gel hadi gidelim
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Kahvaltı yaptım ama gel hadi gidelim abi kahvalti yapmissin o zaman olmaz ki :D
Alıntı: decimate Nickli Üyeden Alıntı abi kahvalti yapmissin o zaman olmaz ki :D Bana kahve ısmarlarsan olur 8)
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Bana kahve ısmarlarsan olur 8) hahha uyar bana ama yolu bilmiyorum netten baktim karaburun antikkoy ikisinden biri secim senin hadi dedigin anda giyinirim cikarim abim