cnm naber ya ?
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydınlar olsun hepinize, keyifli bir gün geçirmemiz dileğiyle.. 8)
günaydın millet, Bugün Federallerle bir kovalamaca varmıdır Bay Başkan Yardımcısı :D ?
Günaydın RR.
herkese günaydın millet 8)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6098685a74.jpg
Sabah sabah yaşadığım ufak süpriz..Tatlım beni çok seviyo ya kıyamam böyle ufak süprizlerle sevindiriyor beni [emoji8] bu baya sert bişey aliminyum veya demir bu nasıl kopabiliyor? Böyle kullanmanın bi zararı varmı? Aslında ilginç hoş bir ses veriyor
lanet olası federaller :D
doğukan kardesim bu pek işe yaramıyor :) bende var mesela ama tacettinin eski motorunda iptal edilmiş. hatırladığım kadarıyla motorları ülkeye sokabilmek adına göstermelik yapılmış bir bölme. tabi tacettindede kapatılmıştı bu şekilde açık değildi. suanda böyle kullanmanın bir zararı varmıdır fikrim yok :) geçmiş olsun yinede
sıkıntı yok ufak şeyler bunlar :) Allah beterinden korusun. dert etme o kadar :)
günaydın mı desem tünaydın mı :))) isteyen istediğini alsın RR
Günaydinnnnn milletttt
Good afternoon RR [emoji14]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese tunaydin :)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tünaydın RR :)
evet motorla ilgili güncelleme;
bugün uzun uğraşlar sonucu çıkarttığımız hava filtresini görünce tam bir şok yaşadık filtre tamamen tıkanmış, yağ içinde kalmış ve kesinlikle hava geçirmiyordu.. şuan hava filtresi temin etmeye çalışıyorum sanırım yakıt sorununun kök nedeni burası gibi
yangın tatbikatını da hallettik. Sonuç : yandık :D
hava filitresi hiflo narka bakabilirsin 100 tl ve kaliteli
Ciddi madana ilk yapmanız gerekeni sona bırakmışsınız [emoji23][emoji23][emoji23]
Hava filtresine yaptığın masrafı ilk günlerde yaptığın yakıt masrafını göz önünde tutarak al [emoji16] o zaman fiyat seni etkilemeyecek
( eksoz dan çıkan kokuyuda hiç fark etmedimi senin ustan )
siz bu mesajı okurken o çok uzakta olabilir...
Vallahi motora iki kere Beşir usta baktı ilk alırken ve bu yakıt mevzusu için.. hava filresini açamadık bırakman lazım motoru dedi o gün de toplantıya geliyordum makinayı bırakamadım :) nakinayı piyasa fiyatının 5-6 bin altına aldım ama o fark kapanacak gibi duruyor tavaş yavaş :)
çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Yamaha yetkili servisten orjinal yamaha filtreyi 146tl ye aldım :)
çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi