Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Gelimmi :happy: Gel tabiki 8)
E ben de gelim o zaman :mrgreen:
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı E ben de gelim o zaman :mrgreen: Aferin :mrgreen:
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Gelimmi :happy: istersen gelmeee :x:x:x de göreyim seni :x:x
Alıntı: Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı istersen gelmeee :x:x:x de göreyim seni :x:x Tanis gelmezse gelmem :ntr:
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Tanis gelmezse gelmem :ntr: olduuu. :x:x istersen 5 tanede dansöz getirelim ne dersin
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Tanis gelmezse gelmem :ntr: Alıntı: Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı olduuu. :x:x istersen 5 tanede dansöz getirelim ne dersin Ya genşler; şunları bi ard arda okur musunuz lütfen? Ne demek istiyon Erkan??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alıntı: Tanis Nickli Üyeden Alıntı Ya genşler; şunları bi ard arda okur musunuz lütfen? Ne demek istiyon Erkan??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ne demek istiyosun Erkan, Tanis iyi mi kıvırıyo, bu mudur.. :shock:
Sizin içiniz fesat olm ben ne diyeyim :evil::evil: Neyse Bu güzel Aileye birtane daha XVS650 geliyor. Şimdiden hayırlı olsun nazar
Alıntı: Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı Sizin içiniz fesat olm ben ne diyeyim :evil::evil: Neyse Bu güzel Aileye birtane daha XVS650 geliyor. Şimdiden hayırlı olsun nazar inşallah abi allahın izniyle :D polonezkoye yetişirim inşallah :D