Yaaa ibooo. Bii ..... gidermisin 😂😂😂😂
Yazdırılabilir Görünüm
Valla bilmiyorum ama ben dişçiye gidersem dişçide falan bayılırım ciddi bir fobiim var son enkaz dan sonra hastaneye adım atamıyorum
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu şarkının verdiği duygu karmaşası...
https://www.youtube.com/watch?v=9rHXkMitp3s
:):):) nasıl gitsin kardeşim alısıyoruz yavas yavas vallahi bede özledim hepinizi. 5 gün önce kardeşimde 20 mılık dişini cektirdi iyiki cektirmişim diyor sende kurtul bir an önce inşallah tekrar cook geçmiş olsun kardeşim acil şifalar diliyorum. inş. sezona beraber olmak dilegiyle kendinize cook iyi bakın seviyorum hepinizi.
Akşam oldu daha kimseler yok gece goygoy olmuyor galiba buralarda
GM 5 cihazımdan Tost Makinasi kullanılarak gönderildi
eveeet şaşırtıcı şekilde bugün kapımın önündeki ve cadde girişindeki pazarcı erken toplamıştı diğerleri durmasına rağmen o yüzden 1-1.5 saat kadar erken eve gelebildim ama dışarısı buzz buzz ellerim uyuştu soğuktan :( artık kışlık eldivenleri çıkarmanın vakti gelmiş
ibrahim şakamı yapıyorsun anlamadım. soğukmu dedin bu havaya :)
daha yeni çadırlı kamptan geldim. harika bir hava var. sende yaşlanmışsın :) yaşlanmışsın derken aman Ali abi duymasın
hadi hadiii bahane bulma yaşlandın işte :)
Herkese iyi akşamlar sarj aletini eseste unuttum yeni aldim simdi sarj aleti koleksiyonu yapicam artık :)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi her yasin ayrı güzelliği var aile şarap gibi valla yillandikca güzelleşiyor
gençler dün geceki uykusuzluktan sonra ben erken yatar, tüm aileye iyi geceler
Ya şöyle bir gelirin olucak Eskişehir teşkilatına dayican vrodlari rengarenk
İmkanım olsa yarım saate hazırlanır +1 le bile gelirim sizin keyfiniz yerine gelsin diye de :D imkan yok