Gutmornik evribadi! :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Gutmornik evribadi! :cheesy:
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi nazar:cheesy:
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi :)
Tanju döktürmüş yine :mrgreen:
Salih forumu boşlamamak lazım :mrgreen:
Herkese selamlar, internette gezerken bir video gördüm paylaşmak sitedim 8)
http://www.dailymotion.com/video/x1w..._auto?start=28
İşimi forumla aldatatıp da bi kaçamak yapayım dedim, bakalım var mı piyasada yeni bi şeyler
YAhu dayanamadım, bunu da yazcam arkadaş,
Babaeski'de bugün sıcaklık 29 derece ve boğazlı kazakla 1 saat kadar önce birisi geldi vesikalık çektirecekmiş.Tmm dedik dal stüdyoya, hazırlanınca haber verirsin bize.
Biraz sonra gravat var mı abi dedi.Bak aynanın yanında asılı dedik.Neyse biz daldık işe, unuttuk onu gelen gidenle uğraşmaktan.
Aradan 10 dak falan geçti.
Bizim yandaki ufak dükkan pc bölümümüz ikinci el alış-satış, teknik servis vs...Fotoğrafhanede de kameralarımız var.Ben genelde dışarıda çekimlerde olduğumdan stüdyoda da başka bir arkadaş olmadığında pc dükkanındaki ekranlardan kameralar takip edilir, stüdyoya gelen oradan görülüp ilgilenilir.
Pc deki arkadaşlar geldiler, abi içeridekini gördünüzmü ne yapmış diye.Ama bir yandan da gülerken kendilerini yerden yere vuruyorlar :)))))
Yahu ne oluyor demeye varmadan yanımdaki arkadaşlardan biri stüdyonun perdesini şöyle bir aralayıp, o da kendini caddeye attı, vuruyor karnını tutarak kendini yerden yere gülerken.
Len dedim ne oluyor içeride.
Ben de bir baktım, baktım ama attım caddeye kendimi diğerlerinin yanına, ölüyorum babalar, ölüyorum gülmekten.
Zaten adam tipten 10 yıl içeride yatar.Vesikalığını çekerken makinayı çatlatır.
Eeee, ne yapmış bu?
Yahu beyler; 29 derece sıcak havada giydiği boğazlı kazağın üzerine takmış gravatı, bize haber de vermiyor hazırım diye, öylece ayakta bekliyor masum masum.
:)))))))))))