Ben cumartesi motoru çok geç aldığım için gelemedim... :( pazartesi uğrarım artık...
Yazdırılabilir Görünüm
Ben cumartesi motoru çok geç aldığım için gelemedim... :( pazartesi uğrarım artık...
Redbo tam olarak nerede ? Sıraselvilerin neresinde kalıyor ? Yarın ordaysan uğrarım. Yarın geçicem taksime (hoş gerçi hergün geçiyorum)
Bu motor ne zaman açılır merak ediyorum doğrusu... şuan itibariyle 880km de. Bu hafta havalar full güzel geçecekmiş... Acaba bi Tekirdağ yapsam mı diye düşünüyorum. Hemde rodajın son evresi güzelce tamamlanmış olur. Şu ana kadar gördüğüm en yüksek hız ön cam olmadan 70 km. Nezle olunca ön camımı tekrar taktırdım.
Alet 100 km de 10 ytl benzin yakıyor. Şu ana kadar bi şişme yada mekanik bir problem çıkmadı.
Arkaya bir çanta alma zamanı geldi. Sanırım fuardan alıcam ;)
Akü şarz sorunum halloldu. Farları dinamo ya bağladık. Rölantideyken farlar kısık.Gaz verince ful aydınlatıyor :) Bi garip oldu. Orjinal aynaları alıp taktım resmen rahatladım. Çok daha geniş ve titremiyor. Artık daha güvenli sollama yapıyorum.
Tek sorunum sağ ayak frenim... Mesafesi biraz daha uzun olsaymış daha iyi olurmuş... Sıkışık trafikte sık kullandığım için ayağımı frende hazır bekletiyorum. Böyle olunca belli bi süre sonra insanın sağ ayak bileği ağrımaya başlıyor. Değişik bir pedal bakıyorum. Bulabilirsem takıcam. Yada ayak koyma yerlerini dd250 ninki ile mi değiştirsem ?
Valla senin motorda bizim motorlar gibi yakıyor nerdeyse ama daha ileriki km lerde yakıt tüketimi düşer daha, eğer uyuyorsa 250 liklerin ayaklıklarından koy rahat edersin gerçekten.
Ehliyet yoktu değil mi sende?
Evet bende ehliyet 16 nisan a kadar yok... :( hatta tekirdag a giderken ceza bile yedim . :)
Bu arada dd100e yi satiyorum. sahibinden de ilani mevcut.
250 mct yada dd250-e almayi dusunuyorum. Sanirim motordan beklentim performans.
Cezayı neye kestiler?Ehliyet sormadılar mı?İyi ki bağlamamışlar motosikletini.Bu arada motosikletini almadan önce sanıyorum seni uyarmaya çalışmıştık , kısa süre sonra yetersiz gelecek 100lük motor diye , ama tam emin değilim. Olsun artık , hayırlısı.
bu motor şu an türkiyede mevcut arkadaşlar ben 2 ay önce gördüm hatta benim motoru aldığım kişide vardı onuda satıyordu ve sattıda yani minik raptor 250 cc nin minyatürü fakat çok tatlı bir motor gerçektende bir bayana göre tasarlanmış adeta bir erkeğe küçük gelir bence 8)
Cumali , sen ne yaptın arkadaşım?Heryerde var zaten DD 100E. Buraxdj ' de de var işte küçük gelmiş , satacakmış.Biraz dikkatli incele istersen başlığı. :)