-
Herkesin emeğine yüregine bulusmaya gelirken gaz kolundaki bilegine saglık.Hepiniz muhteşem insanlarsını gecte olsa iyiki sizler gibi insanları tanımısım.Ama gec olsun guc olmasın derler.Hepimizin dostlugu kardeslıgı devamlı olması dilegimle hepiniz ALLAH a emanet olun kardeşlerim abilerim.
-
-
Merhabalar,
Bugün 30 Ekim 2016 ve beklenen veda partimiz muhteşemdi başta başkanlar olmak üzere her kesin emeğine sağlık.
TEŞEKKÜRLER RAPTOR RİDERS
-
organizasyonda emeği geçen herkese, mangal başında bizlere servis yapan kardeşlerimize teşekkür ederim. anılarımızda yerini alan bir gündü. birlikteliğimiz daim olsun.
-
Emeği geçen herkese teşekkürler.Daha nice partiler görmek dileğiyle:Rockn Roll:
-
veda partimiz muhteşemdi emeği geçen herkesin ellerine emeğine sağlık herkese teşekkürler. :)
-
Emeğini geçen herkese teşekkürler inşallah yaza merhaba partisi göz açıp kapayıncaya kadar gelir
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Beyler bugun için herkesin eline koluna sağlık aramızda yeni olmalarına ragmen emeğini esirgemeyen fatih,berk kardeşimize hakan ile erkana organizasyon ile basından sonuna kadar ilgilenen yönetim ve gelen tüm herkesin ayaklarına sağlık biraz soğuk dışında RR ailesine yakışır bir veda gerçekleştirdik bundan sonraki senelerde de hep beraber olmak dileğiyle kardeşliğimiz daim olsun iyi ki varsınız👍🏻👍🏻
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Gelecekti, geeliyor derken geldi yaşadık ve bitti değil arakadaşlar hafızalarımızda derin çizikler açan anılarımızdan sadece biri oldu. 30 Ekim Yaza veda 2016. Oysa bana şunu hatırlattı biz bir arada olursak RaptroRiders oluruz ve dilersek çok yaza merhaba ve veda partileri düzenleriz ve hepsi de unutulmaz olur. Partimize katılarak bizleri onurlandıran Kurucu Başkanımız Sn Alper İdikurt ve Başkanımız Sn Celil Üstüne Disiplin Komitemiz Sorumlusu Sn Ömer Yahşiye RR Anadolu Grubumuz ve grubumuz üyelerine; ayrıca görev alıp hizmetlerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkürlerimi iletiyorum.
-
Başından sonuna kadar emeği geçen maddi manevi desteğini eksik etmeyen başkanından tutunda ilk defa bugün aramıza katılmış taptaze yeni üyesine kadar tüm RaptorRiders ailesine minnettarım. Dileriz sizlere güzel bir gün yaşatmadan daha çok RR çatısı altında unutmayacağınız bir anı hafızanızda bırakmışızdır. Kardeşliğimiz daim ailemiz huzurlu olsun.
Yepyeni ve daha coşkulu enönemlisi herzaman güçlü birlik ve bütünlük içinde nice organizasyonlarda buluşmak dileğiyle. Hepinizi çok seviyorum.
Saygılar Sevgiler
RAPTORRİDERS