Allah başımızdan eksik etmesin analarımızı...ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler...
Yazdırılabilir Görünüm
Allah başımızdan eksik etmesin analarımızı...ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler...
Okan kardeşim orası doğru Allah başımızdan eksik etmesin ama herhalde oglunun motor almasını onaylıyacak anne zor bulunur :)Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Burasıda dogru demi:?
Benimkine alıcass valla liseyi bitirince ...annesi oğlundan hasta aidi ...bizde ailece hastalık var .... yengenide ööyle tavlamıştım zatti..hey gidi motoguzzi heyy..caddeleri sallardı bi zamanlar...
Regalim için söylediğim tüm sözleri geri alıyorum...Meğer akü imiş tüm sorunu...Şimdi bu soğukta bile hergün biniyorum...Sabahları yarım marşta çalışıyor kerata....Çok kötü morarttı beni anlayacağınız...Yalnız hala kafama takılan bir iki husus var...Çok yakıyor gibi geliyor bana...üstelik senkron ayarı da yaptırmıştım...Acaba subap ayarı mı ister kendisi? Bir de gazdan elimi çektiğimde motor hemen kapatıyor kendini....kapatıyor derken stop etmiyor da çok çabuk devirden düşüyor....ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım...bunun sebebini bulamadım...herkese kazasız keyifli sürüşler...bu arada bizim regalin aksesuar sitesi neydi yaa...
Kardeşim ben seni uyarmıştım hakkına yeme motorunun darılır sana diye :)Bak ilgilnince nasılda kendine geliyor arkadaşlar motorlarınıza sevgi sevkat gösterin yoksa :cry:
alper yazdıklarım için ne diyorsun? yok mu fikri olan arkadaşlar?
bence motorunda bişi yok dostum..kompresörün iyi olduğunu gösteriyo anlattıkların...benim motorda öyle yapıyo çünkü ..hatta reasing kullandınmı bilmiyorum ama onlarda gazı birden kapatınca nerdeyse arka teker kızaklıyacakmış gibi oluyor...çalışması düzgünse kurcalatma derim ben..Alıntı:
GÖZTEPELİ RAPTOR Nickli Üyeden Alıntı
yazmayı unuttum bide başka bi sistem var... mesela kavasaki VN800 kullanıyorum ondada gazı kesince tüm sistem kesiliyo eksozlar patlama bile yapmıyo.. eski lada arabalarındada aynı sistem var hiç benzin çekmiyo.. regallerde o teknoloji yok ama kompresörleri çok kuvvetli kendi çaplarına göre ...
Kardeşim gaz kesmeyi kotu bisey değil :cheesy: hatta tam tersi motorunun saglıklı oldugunu gosterır normali o zaten benimki gec bırakıyordu sırf altan motora hemen bıraksın dıye goturdum yaptırdım sende tam tersını yaptırmaya goturucen anlasılan :) goturmene gerek yok normal senın motorAlıntı:
GÖZTEPELİ RAPTOR Nickli Üyeden Alıntı
11 Mart Pazar Fuar Buluşması (Motosiklet 2007) Dolmabahçe Sahilde Buluşuyoruz. Regalciler olarak Fuara Hep Birlikte Gideceğiz.Gelicek Regalci dostlarımızın geziler bölümünden adını katılım listesini yazdırmasını rica ederim.
http://regalraptor.net/forum/viewtopic.php?t=72