Evet abi.. Hayırlı olsun ikimize de...
Yalnız özlemişim motorumun sesini be... Yeni buji, yeni lastiklerle daha bir başka aktı yollarda canavar... Gerçi Yaşar abi begenmedi sürüşümüzü ama.. Degil mi adminim kırmızı ışık canavarım...
Yazdırılabilir Görünüm
Evet abi.. Hayırlı olsun ikimize de...
Yalnız özlemişim motorumun sesini be... Yeni buji, yeni lastiklerle daha bir başka aktı yollarda canavar... Gerçi Yaşar abi begenmedi sürüşümüzü ama.. Degil mi adminim kırmızı ışık canavarım...
valla ya ben su ışık işine bir türlü ısınamadım gitti :)Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun arkadaşlar nasıl sürüşde fark ettimi birde tekerleklerin yakından bir ersmini çekermisiniz üstündeki deseni merak ettimde alternatif modeller varmı
ewet yaa şu metzellerin motorun üzerinde duruşunu bi görelim yakından .. internette desenini hiç beenmiyorum bu metzellerin.... :(
Tüh, gündüz vakti çekemedik resimleri.. Fotoları çeker, eklerim foruma...
Lastikleri değiştirdikten sonra farkı hissedecek kadar km yapmadım ama psikolojik olarak rahatladığımdan virajlarda motoru daha fazla yatırabildim...
Sanırım iki lastik arasındaki farkı bu işin üstadlarından öğrenmek gerek...
Evet, duayenler, yorum ???????
Arkadaslar siz bi test edin duruma gore bende takacagım hemen
Cumartesi sabahtan (tabi bana göre zira saat 12 falan dı) atladım R&R ıma doğru Buz Moto'ya 12,700 km dir her tütlü hava kosulunda beniz şaşırtan ve memnun eden DURO marka lastiklerimin bana göre zamanı dolduğundan değiştirmeye , dukkan o anda bostu saolsunlar hemen ılgılendıler 20 dakıkada lastıkler değişti.. Neyse lastiklerini değiştirmem gereken bir motor daha vardı ... Benım canavarı bırkakıp onu getirmek ıcın 1 saatliğine ayrıldım .. Geri geldiğinde Buz Moto nun onunde resmen kuyruk.. Bizim tayfada ordaymıs çok sevindimm.. Keşke R&R ımle gelseydim diye düşünmedim diil.
Kaç haftadır lastıkleri değiştiricem derken kısmet Alperler'in sözleştiği tarihi ve saati bulmusum (e daha sık girmek lazım forumlara)
Neyse acıkcası fazla bir yorum yapmayacagım lastıkler hakkında zira almaya karar vermeden ıkı motor ıcınde baya bir arasştırma yaptım.. Ve Metzeller doğru bir karar..
Herkese sevgiler...
arkadaşlar beşinci yazışım ama toplu alım olursa beniden ekleyin :)
Arkadaşlar, öncelikle bilmeden lastikler hakkında ukalalık yaptığım için çok özür dilerim. Cumartesi günü bir arkadaşımla köy yollarında geziyorduk. Asfalt yolda sağa çok derin bir viraja girdik. Ben mecburen fazla yatırmak zorunda kaldım. Birden teker kaymaya başladı. Aynı virajın içinde arka arkaya üç parti filan kaydı. Virajın dışına kadar gittim. Allahtan karşı yönde bir araç yoktu. Zor toparladım, virajdan çıkabildik. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum, cidden korktum. Bu hafta lastikleri değiştireceğim. Yalnız burada Dunlop marka lastik var, çiftine 300 diyolar, bi fikri olan var mı. Kaymasız sürüşler dilerim.
aidikurt metzeler ne cins lastik aldınız. (ben ME77 PERFECT almıştım )
okan dostum 1 sayfada benim RR de metzeler ME77 Perfect var desenini görebilirsin ama arkadaşlar ne cins aldı ki acep :?
emrahss cok büyük gecmiş olsun :( buarada aman dikkat motor kayarsa da bırak gitsin sen kendini kolla abicim. dediğin gibi allahtan karşıdan bir araç gelmiyormuş.
ne yaptın ehliyet pazar günü sınav dur bir tahmin yürüteyim tebrikler :cheesy: güle güle kullan ehliyetli allah kaza bela vermesin tekerine taş değmesin.