hakkaten 4 tekerle bu ısın tadı cıkmaz oldu dusundum de gecenkı poyrazlar gezısıne araba ıle gıtseydım kesınlıkle bu kadar keyıf almayacaktım
Yazdırılabilir Görünüm
hakkaten 4 tekerle bu ısın tadı cıkmaz oldu dusundum de gecenkı poyrazlar gezısıne araba ıle gıtseydım kesınlıkle bu kadar keyıf almayacaktım
İstanbul RR neye karar verdiyseniz net olarak sıralayın isimleri ve yanlarına geliş şekillerini de bilelim. Araba mı at mı kelebekle mi sinekle mi böcekle mi.
CUMARTESİ SABAH ARABAYLA GELECEKLER
1- Kubilay
2- Bull
3- Gençer
4- Doğan
5-
6-
7-
CUMARTESİ SABAHDAN MOTORLA GELECEKLER
1- Carvalho Selçuk
2- Tayfun
3-
4-
5-
6-
7-
Liste yanlış olabilir doğrusunu sıralayın arkadaşlar.
Liste 2 kelebek eksiğiyle böyle.
Yarın ve Pazar günü yağmur varmış, sürüş süper zevkli geçecek yani.. Şar şar gidicez, neffizzzz...
Islanmak önemli değil de HMK'nın titizlikle hazırladığı organizasyon yağmur yüzünden sıkıntıya uğrarsa HMK için üzülürüm. Mükemmel organizasyon yapıyor abiler...
Yarın 8.30'da Tayfunum zabitimle teker döner. Kelebekler siz istediğiniz zaman uçabilirsiniz :)
Evet ya valla bu yağmur işi iyi olmadı, Allah eksik etmesin yağmuru ama biz fani kullar işte ne yaparsın.
Ankara dan ilk grup birazdan yani saat 16,30 gibi yola çıkıyor, Lunatic Ahmet, Rommel Bilgehan, Altuğ Ve Atraks Rasim, motorla çıkıyorlar yola.
Aksu babadan korkulur vallaha yahu haberim yokken beni götürürmü götürür
şimdi kendimden şüpheye düştüm hayırlısı
kubi bende sizleri özledim alında amma güzel olurdu haa:|
ama işte bildiğiniz gibi nerden nereye:(
sizlere iyi eğlenceler diliyorum herkese iyi yolculuklar amman yavaş temkinli arkadaşlar lütfen.. benim yerime de eğlenin lütfen.
Kino Baba sen Konya yoluna çık, köşeye ben Konya yönünden gelecem arabayla, seni ordan alırım saat 18,20 gibi beştepe AOÇ yönüne döner gideriz, iki tek atarız, yarın için plan yaparız.