1000 km bakıma giden oldu yağ değişiyor hava filitresi gerek olursa değişiyor bujiler çinse orjinal iyi bir bujiyle değişiyor vidaları kontrol ediyorlar o kadar ama yaptıranlar kendileri detayları yazarlar 8)
Yazdırılabilir Görünüm
1000 km bakıma giden oldu yağ değişiyor hava filitresi gerek olursa değişiyor bujiler çinse orjinal iyi bir bujiyle değişiyor vidaları kontrol ediyorlar o kadar ama yaptıranlar kendileri detayları yazarlar 8)
motorum yaklaşık 1400 km ye geldi .son zamanlarda biraz gariplikler oluyor düşük devirlerde fakat çok düşük değil motora bir tirtreme gelmeye başladı karbratorden şangırtı geliyor yüksek devirlerde ise benzimi bitmiş gibi gazı yememekte ısrar ediyor .son olarak kalkışlarda özellikle rampalarda gaz yemiyor ve gereksiz yere ıstor ediyor .sanırım bi hava ayarının zamanı geldide geçiyor
Geçen yıl Borusan'da BMW motosiklet satış danışmanı pozisyonu için bir mülakatım olmuştu.. Müdür olan bayan (ayrıca MOTED dernek başkanı) Çin malı makinelerden çok memnun.. İnsanlar bunda öğreniyorlar daha sonra büyük makineye geçecekler diye bir yorum yapmıştı, için için gülmüştüm :mrgreen: Satıp BMW alacağımızı umut ediyorlar galiba :mrgreen:
Aslında dediğin doğru BMW'yi alanlar ya kronik BMW bağımlısı(sabit fikirli kesim) ya da büyük motorlarda yeni tecrübe kazanan (maddi açıdan rahatlamış-hem de bayağı rahatlamış-ikinci el 25.000 den aşağı yok) kişiler.. Yoksa BMW sorunlu makine.. Elektrik aksamı problemli, daha başka sorunlar da duydum.. tanıdığımda 2010 F650GS var 3000 km de filtreden yağ sızdırıyordu.