Arkadaşlar yüzdük kuyruğuna geldik.Şu mektubu ingilizce yazıp hazırlayacak kimse yokmu?
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar yüzdük kuyruğuna geldik.Şu mektubu ingilizce yazıp hazırlayacak kimse yokmu?
arkadaşlar ben böyle bir mektup yazarım demedim..ama böyle bir metin varsa çevirir buraya koyarım.sizde gönderirsiniz .Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
aslanburçlu kardeş ben bahane bulmuyorum gezilere gelmemek için. hakkımda atıfta bulunup yorum yapmana hiç gerek yok.
bir sakarya gezisine gelecektim.o gezide bir iptal oldu,bir yağmur yağdı falan herneyse...
yüzyüze görüşmediğin biri için hiç hoş değil yazdıkların. :P şık olmadı
sevgili inci
kalderayı okumuşsundur.demekki iş sana düştü.bekliyor bu millet senden ingiizce mektubu
tarzını sevdim baba, eastwod gibi konuşuyorsun gözlerini hafif kısıyorsun ve etrafa korkusuzca bakıyorsun, yüzünde şekiller beliriyor iyiler seviniyor kötüler korkuyor. kızılderililer 3 şeye önem verir. biliyorsun...
1= dürüstlük
2= cesaret
3= hızlı bir at
Handojoe hangi 3 şeye önem verir peki? :D
Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
korkan" KÖTÜLER " kim olaki ? merak ettim
kötüler kötülerdir hocam. kötülerin ve kötülüğün tarifi yapmakla bitmez bitmediği gibi yapılan tarif tadından da yenmez :)Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
TAYFUN DEMİŞ Kİİ...
HANDOJOE nelere değer verir.
1_ dürüstlüğümü ispatlayamam ve tescilleyemem. ama en çok kendime karşı dürüstüm ve asla kendime yalan söylemem.
(ben adamın verdiği sözlere değil yaptığı işe bakarım)
2- cesur olduğumu söyleyemiyeceğim. kapı dağına 150 cc lik bi makina ile gittim ve 1050 km lik yolyaptım vede bu yolda yalnızdım ve bir harita dahi yoktu yanımda ve gideceğim yolu hiç araştırmadım sadece sordum geçtiğim yollarda.
3- iyi ve hızlı bir ata da sahip değilim (şimdilik)
kötünün ne demek olduğunu iyi biliyorum, tarif istemedim . Ben sen den, bakışlarından korkan kötüleri sordum .yani anlıcan isim sordum
KALDERA bir gün ormandaki kulübesinin önünde oturmuş, az ötede birbiriyle boğuşup duran iki kurt köpeğini izliyordu. köpeklerden biri beyaz, biri siyahtı..Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
derken bir apaçi yerlisi çocuk yanına yaklaştı
çocuk, kulübeyi korumak için bir köpeğin yeterli olduğunu düşünüyor, KALDERA nın ikinci köpeğe neden ihtiyacı olduğunu ve renklerinin neden illa da siyah ve beyaz olduğunu anlamak istiyordu artık. O merakla, sordu KALDERA ya
KALDERA , bilgece bir gülümsemeyle ÇOCUĞUN sırtını sıvazladı.
Onlar dedi, benim için iki simgedir evlat.
neyin simgesi diye sordu çocuk.
iyilik ile kötülüğün simgesi dedi KALDERA aynen şu gördüğün köpekler gibi, iyilik ve kötülük içimizde sürekli mücadele eder durur. onları seyrettikçe ben hep bunu düşünürüm. onun için yanımda tutarım onları.
çocuk, sözün burasında;
mücadele varsa, kazananı da olmalı diye düşündü ve her çocuğa has, bitmeyen sorulara bir yenisini ekledi:
peki dedi. sence hangisi kazanır bu mücadeleyi..
KALDERA derin bir gülümsemeyle baktı çocuğa.
hangisi mi evlat.. ben, hangisini daha iyi beslersem.... :mrgreen:
istirham ederim hocam yazımda size kötüyü tarif etmek istememiştim, haddimede düşmez. bakışlarımdan değil görüntümden korkuyor insanlar, serseriyiz ya... onlara kızmıyorum haksızda sayılmazlar hani malum tip kayık işin beni üzen tarafı; kırıcı ve rencide edici sözler sarf ediyorlar maksadını aşarak hemde benim duyacağım şekilde hemde yaşı geçkin torun sahibi hanımlar yapıyor bunu genelde. hatta biri 10 gün önce "SEN İYİMİSİN OĞLUM" diye bir soru sordu ne diyeceğimi şaşırdım tabii. ne diyebilirdim ki susmak en iyisi zaten öyle yapıyorum ve kafalarında bir sürü soru işaretiyle bırakıyorum onları. varsın onlar düşünsün.Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
kötülerin isimleri mi nasıl yani... bir isim listesi yok elimde şu an hiçte yapmayı düşünmedim. yapacak olsam ilk önce kendimden başlardım ne kadar iyiyim yada ne kadar kötüyüm soruları ilk önce kendime sorarım. bildiğim birşey varsa oda mutlu olmaya giden yoldur başkalarının önüne çıkmadan arz ederim efendim...