ya kanka sabah erken yola koyuluyoruz kapıdağ kaçmıyor aç karnına yol yapılmaz be
Yazdırılabilir Görünüm
ya kanka sabah erken yola koyuluyoruz kapıdağ kaçmıyor aç karnına yol yapılmaz be
Tamam bizde Ankara dan gelirken yolda yaparız kahvaltıyı fişini de getiririz Ergün kardeşimize. :D
Aksu abi hem toplanma merkezimiz olur hemde hep beraber kahvaltı ederiz. sıkın dişinizi yalovaya kadar
Yaw hep böle oluyo alakasız bi şekilde, harika programlar çıkıyor ortaya ! Harika olacak !
O zaman şöle diim , kahvaltıda , rutin ler dışında özel istek varsa alabilirim !Kuş sütü filan isteyen? Bakın, hemen deniz kenarında oluğu için size spesiyal, martı sütü hazırlatayım mı?
Soora , havyar, midye uyduriimmi bişiler? :twisted: :twisted: :twisted:
Tamam yahu bişey dimedihhh!! Yapalım kahvaltımızı, yiyelim iskenderimizi, öle gidelim yolumuza!! Aksu abim siz de gelin diyeceğim, güzergah ters mi oluyor ne??
Aksu abime özel not: Senin isteğin üzerine yazı yazdım, ama hala okumadın üzülüyorum :D
Aksu abimin mutlaka bir rotası vardır ama, haddim olmayarak,Bolu yolu daha keyiflidir ve bizimle buluşmanız da rahat olacaktır. Bence değerlendirmelisin abi ! Beraber yaşanacak her güzel güne, paylaşıma ihtiyacı var herkesin öle değil mi?
Biz iki motor Eskişehir üzerinden geleceğiz çünkü orada Emrah komutana da uğrayacağız, yoksa sizin için yolu değiştirir 100 km. daha uzatırım.Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Okumadığım yazıyı bulamadım o kadar hızlı gidiyorsunuz ki hem iş hem yazıları oku yetişmiyo yaw. Moonchild tekrarlar veya alıntı yap, kusura bakma anlamadım.
http://www.regalraptor.net/forum/viewtopic.php?t=749
Abi benim ilk tanışma başlığımda haftada bir yazı yazacaksın demiştin ya? Ona gönderme yapıyodum, hatırlamıyor olman çok doğal!! Şaka yapıyodum zaten yaaa :D
Mevzuu anladım tamam. Bende gezi ile mi ilgili acaba dedim. Evet makalelere cevap yazmaya çalışıyorum ama o an yoğun oluyor ve yazmış olmak için de yazmak istemiyorum. Yoksa genelde tüm yazışmaların yüzde 90 ını okuyorum.
abiler kahvaltı işlemi süppper fikirrr. hem mekanı görüp sonra gelmelerimiz içinde iyi olcek.