-
ilker müdürüm cumartesi akşamı geçmeyi düşünüyorum. sipidi karşılarsa takılırsak iyi olur aslında. cd işi kolay müdürüm.
fotoları ve videoları bi cd ye attım bile. cumartesi günü veririm üstad cd yi.
sipidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cumartesi akşamı için ne diyosun bakalımmm ???
-
-
-
kemal sunalın tosun paşa filminde gözlerinden ateş çıkarma işini ben başardım galiba bu ne yahu bütün resimlerde gözlerim kırmızı çıkmış anladık kovboyuz ama bu kadarda olmazki
-
Eveeeeeeet. işte size iki tane bomba video. ilkinde kafaların ortalama 8 milyon olduğunu söyleyebilirim :lol: :mrgreen:
8 milyon kafayla ıslak ıslak nası söylenir, ahanda böyle :P
http://www.youtube.com/watch?v=1z8A7nR7U00
burda sanırım kafalar 9 milyon civarında, vee karşınızda arap saçı :D :lol: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=-mmVNtmoakM
Fotoğraf makinasıyla çekildiği için görüntüler biraz karanlık olabilir dostlar.
iyi eğlenmişiz yavvvv. :cheesy: :cheesy:
gelmeyenler çatlasın :P :P :P
-
vallahi neler akıl etmişsin ismael çok hoş olmuş dostum saol :cheesy:
-
İşte Türk Rock'ının şahlanışı, işte Regal Raptor Vokal...tatatataaammmm
İsmail, kafalar 1 milyon diye eklediğin iyi olmuş, en azından bahanemiz var :mrgreen: :P
İyi eğlenmişiz be :cheesy: :cheesy:
-
Bunun ötesi var mıdır acabaaa?
Vaaaar varrrr ! Eskişeerrrr !
Yaw ama ciddiyim yaw , "BİRİ BİZİ DURDURSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !" :twisted: :evil: :twisted:
-
Allah allah siz ne zaman hangi vakit bu kadar eğlendiniz, yoksa beni ekip başka bir yere mi gittiniz, yoksa ben mi başka bir yere gittim de haberim yok, ülen bu kadar eğlenmişsiniz, hatta konser alanına motor sürmüşsünüz hiçbir şeyden haberimiz yok. Aksu sen nerelerdeydin yoksa sendemi başka yere gittin de haberin yok.
Bu regalciler artık çok olmaya başladı bunların cezasını ben ESKİŞEHİR de vermezmiyim benden habersiz bir yere gidin de göreyim. Tek tek not alıyorum.
-
Baba niye öle diyon, ben sana sofranı hazırladım , eksiklerini tamamladım , siz ağır toplar , masa başında keyif yapmadınız mı? İşte o zaman ! ne bilelim , konser alanına senin de motosikletle gelip , lastik yakmak istediğini ? Bilseydik çaarmazmıydık ? :evil: :evil: :evil: