Alıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
NE DEMESSİN RIZA ABİ HEMEN SENARYOYU YAZIP ROLLERİ DAĞITIP SAHNEYİ HAZIRLIYORUM. ADMİN E Bİ DANIŞMAK GEREK UMARIM BU YAZIYI GÖRÜR.
Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
NE DEMESSİN RIZA ABİ HEMEN SENARYOYU YAZIP ROLLERİ DAĞITIP SAHNEYİ HAZIRLIYORUM. ADMİN E Bİ DANIŞMAK GEREK UMARIM BU YAZIYI GÖRÜR.
sevgili alperAlıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
duydun gördün vatandaş ne ister.
bu arada benden bu kadar bu gecelik.hanım beni vuracak ben yatıyorum malum kılıbık değil itaatkar erkeğim ben :)
İtaatkar erkek demek :)
tayfur kardeş sana yakışır adminle pazar günüçay organize edinde bizde gelelim edirneli arkadaşa ayrıca selam ....
Organize işi için öncelikle geniş bir park alanına sahip bir mekan gerekli bize, o kadar kalabalık olduk ki felç ediyoruz gittiğimiz yeri :) bakalım neler olcek.
sanada selam hepinize selam arkadaşlarda ben bu topik işini pek takip edemiyorum o yüzden WANTED ile başlayan topiğe yazın lütfen hem orda kaldera ile munakaşalarımızıda izlemiş olursunuz kesintisiz reklamsızhanı piyer loti resimleri kimse çekmedimi yahu...
Valla ya resim yokmu hiç?
adminlerin admini adminimiz, o aksam 5-10 foto cektiydi yengemiz först leydimiz cekmisti bir kac resim onlari bekleycez sanirsam...
yahu şu admin nerde biraz daha görünmezse adına ödül koyacağım bak
Kaç kuruş peki ben aramaya çıkayım hemen :)