abiler video ve fotoları burada paylaşıyoruz dimi
şimdi uyandım bende
şimdi uyurken yanımda ateş yanıyormuş gibi sağ tarafım üşüdü solu tarafım ateşten yandı:)
birde hep sallandım köprünün etksi
Yazdırılabilir Görünüm
abiler video ve fotoları burada paylaşıyoruz dimi
şimdi uyandım bende
şimdi uyurken yanımda ateş yanıyormuş gibi sağ tarafım üşüdü solu tarafım ateşten yandı:)
birde hep sallandım köprünün etksi
Burda uğraşma aga. ben foto ve video başlığı hazırlıycam zaten. Ya sen de Celil abi gibi face'de kendi profilinde paylaş ya da face grubuna koy. veya rapidshare veya dosya.tc yükle. ben oradan çekeyim dosyaları..
eğlenceli bir kamp ancak yol biraz silkelemiş sanırım:mrgreen:..nice gezilere beyler elinize sağlık8) nazar
Şu an elimde sadece Emrenin çektiği resimler yok. Bi de sanırım ağamın ve ibonun çektiği videolar olması lazım. Bilginize 8)
Arkadaşlar gelen herkese çok teşekkürler iyi macera oldu tek eksiğimiz güneşti ama çok keyifliydi
bu arada özellilklle gece soğuktan sabaha kadar titremenin etkisiyle şifayı kaptım dökülüyorum :mrgreen:8)
Ya siz yazdıkça ben üşüyorum burada :mrgreen:
Arkadaşlar çok eğlenceli bir hafta sonu oldu. Gece yatma kısmı hariç geri kalan süreçte hiç bir sıkıntı yaşamadık. Çok Güzel insanlarla tanıştık, Cihan' a çok teşekkür ederim, bu güzel insanlarla tanışmamıza vesile oldu. Arkadaşlara da çok selam ederim 8) İnş. en yakın zamanda tekrar toparlanırız. Tadı damağımızda kaldı :mrgreen:
Ağa' nın dediği gibi keyfimizi kaçıracak şeyler değildi, ufak nazarlıklar diyelim. Allah büyüklerinden korusun inş. nazar
Cihan bende ki resimleride inş. eve gidince akşam bir şekilde sana iletirim. Ağa' nın taktiyiyle google' a dün akşam telefondan yüklettim, biraz kurcalamam lazım.
oke iyi olur.. Bu arada Ağa, face'deki fotoğrafların pro makineyle çektiklerin midir?
Arkadaşlar ufak tefek nazarlıklar derken? neler oldu merak ettim özel değilse yazın haberimiz yok bişeyden. :(