aman iyi incele kardeşim hatta fan clubümze bile gir bak kimler var herkes birbirinden cevher hiç çekinme at bi başlık hemen yanındayız.
Yazdırılabilir Görünüm
aman iyi incele kardeşim hatta fan clubümze bile gir bak kimler var herkes birbirinden cevher hiç çekinme at bi başlık hemen yanındayız.
kawa500 hoşgeldin kardeşim.. motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
çok teşekkürler arkadaşlar........
en kısa zaman da güzel bir organizasyon da beraber oluruz....
ben siteye ufak ufak adepte oluyorum....
daha sık yazışmak görüşmek dileğiyle............
eee gidiyomuş gibi yasmışın... kaybolma biyerlere kawa 500 kardeşim..Alıntı:
kawa500 Nickli Üyeden Alıntı
yok yok bir yere gittiğim yok.....sadece sitenin acemisiyim :( çözmeye çalışıyorum :cry: kaybolursam da şu anda sitenin içinde kaybolurum :DAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
kawa500 hoşgeldin. Ben de Çanakkale damadıyım. En yakın zamanda görüşürüz inşallah. Ne iş yapıyorsun Ç.kalede?
Kawa500 hoş geldin sitede 2 çanakkaleli oldu galiba artık çanakkalede sırtımız yere gelmez, gezi sırasında rehberede ihtiyaç yok arkadaşlar bizi gezdirirler çünkü orası bilmeden gezilmez.
saolasın Emrah......Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Çanakkale de bisiklet üzerine çalışıyorum......satış servis yedek parça gibi.......
geliyorsundur buralara o zaman :?: geldiğin de mutlaka görüşelim :cheesy:
Abi çok teşekkür ediyorum :DAlıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
aynı zaman da Çanakkale ikiteker de gayet faal bir üyeyim :cheesy: yani anlıyacağınız bura da size yardımcı olacak bir çok arkadaşımız var :cheesy: mesela bu hafta sonu Ayvalık cunda ya gidiyoruz...bir aksilik olmassa rapor halinde geziler bölümüne koymaya çalışacağım...başarabilirsem tabii ki :cry:
Bir an evvel kaydını yaptır da numaraları falan görelim. Benim bilgilerim kayıtlı.
kaydımı yaptırdım....bu sabah arkadaşımızla da konuştum...en kısa zaman da benim bilgilerimi girecektir umarım....
bu arada bu başlığın amacına uygun bir çalışma yapmıştık Çanakkale ikiteker olarak onun linkini veriyorum gelmiyen görmeyen arkadaşlar için son hali budur şehitliklerin....tıklayınız lütfen.......
http://www.youtube.com/watch?v=LdiOHaLYvls