Hayırrrr biz cüceyi öldürtmeyizzzzz, o bizi mutlu ediyooooooooo :p
Yazdırılabilir Görünüm
Hayırrrr biz cüceyi öldürtmeyizzzzz, o bizi mutlu ediyooooooooo :p
bu cüce mevzusu ne yaa.. ben 3 gündür yoktum olaya fransız kaldım...:?
Oturman lazım okanım, oturmadan anlamazsın cücenin kıymetini hahahahahahaha :p
Tayfuncum bizim sitede 2 adet havuz var süper yazlık gibi anlıycan o yüzden dedim alperime ben sana çadır kurarım diye fena da olmaz hani nasıl olsa ben gelemiycem hem siz 2 geleneksel buluşmanızı yapmış olursunuz hem bende evde yanlız ve tedirgin kalmamış olurum nasıl fikir ama :)8)
Dikili ye öncü grup gitmişti ya orda bi herif gelmiş denize girenlerden avanta benzeri elinde makbuzla para alıyomuş, cüce bu adam düşüncesiyle ben bişeyler yazdım, herhalde o veya bu cüce başkası ise o zaman önceki mesajım makbuzla avanta peşinde koşan kişiye, galiba Afganlıydı o adam, düzgün adamın her zaman yanımızda yeri var.
Son mesajda tam anlamadım Alper gelmiyormu Dikiliye, mazeretim var diyorsa ayrı konu.
Aksu abi kısaca kısmet diyelim , artık benim son ayım kızımız her an süpriz yapıp gelebilir .
Alperimde kararını kendi verecek tabiki ;bundan güzel bahanemi olur dimi ama, hayatında yaşayacağı en kıymetli anlardan birini kaçırma ihtimali var giderse herşeyin hayırlısı diyeyim ben yinede :(
hehehe Aksu abi cüce o değildi, o makbuzcu Faslıydı :p
cüce bambaşka bir alem, anlatılmaz yaşanır :p:p:p
Gidikurt sende şimdiden ajitasyona başlamışsın :evil:
bence sen admini eve kapatma planları yapacaana
eşyanı pılını pırtını topla Dikiliye gel...
eğer minikurt bi sürpriz yaparda erken gelirse
tesislerimizde her türlü ekipman hazır ve nazır olacaktır
( sağlık ocağı 50 m, Ebe, hemşire, kirveler hepsi hazır :mrgreen: )
bebişin kafa kaadında doğum yeri Dikili yazar fenamı??? :cheesy:
Kaldı 1,5 hafta, gündemde tutalım.
Listede olup kayış atan yahut listede olmayıp eklenecek arkadaşlar var mıdır???
56 motor, 77 kişi görünüyoruz listede. 100 olamadık yani, sağlık olsun...
Güncel liste...
İSTANBUL
1-BULL (Çadır)
2-aidikurt (Çadır)
3-Carvalho (Çadır)
4-Orçungiray
5-inci
6-kaanka + eşi
7-h_zafer_y
8-Emrahküçükgirgin + Pınar Hn.
9-müslümbaba + Sevgi Hn.
10-Gençer +2
11-yenikoylu_ua +Şemsi Hn.(çadır)
12-Tayfun (Çadır)
13- Infinitedreams +1 (pansiyon)
14- Polo
15- Deniz +1
16- Kisstanbul
17- Captan Qusdo
18-Alex + eşi Lotus
19- Doğan (Çadır)
20- Vatansever +1
ANKARA
1- Aksu Mehmet ve eşi
2- Lunatic Ahmet
3- Rommel Bilgehan
4- Aslanburçlu Yaşar ve eşi
5- Arnova Cihat
6- Kostak06 Ferhat
7- Ongun Mehmet
8- Mr.quanta Burak
9- Dinyeper Oktay
10- Dağcı Barış
11- Koray61 ve eşi
12- atraks
13- Raptiye, Ekrem Yadigar
14- Kaleci
15-Mkepez
İZMİR
1. Komoster
2. Hakkı +1
3. emresahin
4. Tlgyldz
5. Serdar (pazar günü gelecek, birlikte döneceğiz)
6. Redhawk+1
7. drali
SAMSUN
1. Okan + modlady (capokanoya)
KOCAELİ
1. Tatar +malatyalı
ŞANLIURFA
1. matemmatik
ADANA
1. Haluka28 (çadır)
MERSİN
1. Kino
2. Gezgin Murat
AFYONKARAHİSAR
1. Kaynarca+ eşi
SİVAS
1. Gata
KÜTAHYA
1. İgaç
2. Vyilmaz35
ÇANAKKALE
1. Yanar17 + eşi
BALIKESİR
1. Eserkaradeli + eşi
2. Bozkurt +eşi
ESKİŞEHİR
1. Jashuaa
HOPPALA ne acitasyonu ya görünen köy kılavuz istermi hiç gözlerin bozulmaya başladıysa bence sen dikiliye gitmeden bir doktora git :):):):)
bana yol yasak yoksa bugüne kadar alperimi nasıl yanlız bırakmadıysam yine bırakmazdım ama bazı şeyleri kulak arkası yapıp sonradan üzülmekte istemem arkadaşım :):):) sen de bir gün demek istediğimi anlarsın daha senin için çok uzun bir süre var :)
ANKARA
1- Aksu Mehmet
2- Lunatic Ahmet
3- Rommel Bilgehan
4- Aslanburçlu Yaşar ve eşi
5- Arnova Cihat
6- Kostak06 Ferhat
7- Ongun Mehmet
8- Mr.quanta Burak
9- Dinyeper Oktay
10- Dağcı Barış
11- Koray61 ve eşi
12- atraks
13- Raptiye, Ekrem Yadigar
14- Kaleci
15-Mkepez
16-Haluk Adana
17-Gata-Sivas
ARKADAŞLAR BU LİSTEDEN VEYA LİSTEYE YAZILMAMIŞ OLANLARDAN
A- 26 HAZİRAN AKŞAMI TRENLE GİDECEK OLANLAR
1- Aksu
2- Haluk
3- Gata
4-
5-
6-
7-
B- KENDİ İMKANLARIYLA DİKİLİ YE GİDECEK OLANLAR
1-
2-
3-
C- DÖNÜŞ İÇİN HER GECE SAAT 22 DE TRENLE DÖNECEK OLANLAR
1-
2-
3-
D- DÖNÜŞ İÇİN KARAYOLU İLE 29 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ ÖĞLEN YOLA ÇIKACAK OLANLAR
1- Aksu
2-
3-
4-
5-
E- KENDİ İMKANLARIYLA DİKİLİ DEN DÖNECEK OLANLAR
1-
2-
3-
Dikili ye gidecek olan arkadaşlar durumlarını belirtirlerse Ankara-Dikili ve Dikili-Ankara tren biletlerini ona göre alırız. Dikili ye trenle, karayoluyla veya diğer imkanlarla kimlerin geleceği de sonuçda belli olur.
düğün var yavv bizim müzmin bekar kuzeni (eskişeere gelen kuzen aprilia)evlendiricess... onun düğün tarihi sonradan belli oldu bu yüzden ben isim yazdırmştım şimdide silmek gerekiyo maalesef....ama bellide olmaz son dakkada nikaha kucağında bebekle bi bayan felan gelir nikah iptal olursa kaçarım o zaman...ehehehe.....
adın neydiiii çıkaramadııııım :p
şimdimi geldin burdamıydın :mrgreen:
Dedem noldu ya inşallah kötü bir durum yoktur sağlık veya benzeri gerisi önemli değil bugezi olmaz birdahaki olur Allah sağlık versin yeterki en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
Arkadaşlar çok büyük emekler vererek gerçekleştireceğimiz organizasyon için hız kesmeyelim lütfen. Gelen gelir gelmeyen gelmez. Katılacak tüm arkadaşların başımızın üstünde yeri vardır. Bu buluşmanın yılda 1 kez olacağını tekrar teakrar düşünerek organizasyon konusundaki hassasiyetimizi lütfen br kez daha gözden geçirelim.
Lütfen topik buluşma topiği olarak devam etsin. Aksu Abi'nin mesajına bu topikte yanıt verip topiğin gidişatını değiştirmeyelim. İsteyen özelden de sorabilir.
Mesajları silmiyorum ama ricama lütfen uyun.
Teşekkürler...
Biz Bülocan ile Salı akşamı ateşliyoruz. Bandırmaya kadar feribot, sonrası 260 km sindire sindire yol...
1 hafta nasıl geçecek yav, sabırsızlanıyorum şimdiden.
Dikili'de kim iyi sürücü kim traş sürücü ortaya çıkacak, yaptığımız minik yarışmalarla :) Eğer belediyeyi yahut emniyeti ikna edebilirsek heykel'in oradaki parkta da yapabiliriz yarışmayı. Dikili'liler de seyreder, eğlenceli olur...
Erken gidecek olan var mı bakalım, kimler ne zaman gidiyor ???
İlk ciddi adımımı atarak Önder Pansiyon'dan oda ayırttım. Adam bizi unutmuş açıkçası. Biraz bahsettikten sonra ancak hatırlayabildi. Anlaşılan fiyat için de "ya bir kere söz verdik o arkadaşlara, yapacak bir şey yok" dedi.
Kişi başı gecelik 25 lira yani.
Ben Cuma çıkıyorum. İnci Hocamla konuşacağım birazdan... bakalım netleştirebiliyoruz mu her şeyi.
Cuma sabahı için 'olabilir' demiştik sanırım seninle.
Cumartesi haftalık buluşmasında diğer birkaç arkadaşla netleştireceğiz bunu. Eğer buluşmaya gelirsen beraber ortak bir karar alabiliriz.
Sonuç olarak ben gidişimi cuma akşamına bırakmamaya kararlıyım. Eğer sana da uyarsa en kötü ihtimalle ikimiz gideriz -ki İnci Hoca da aslında cuma erken gitme taraftarı-.
Kısacası şu cumartesi buluşmasında netleştirilir.
Dediğim gibi, müsait sen de gel toplantıya.
ayvalık la diliki farklı yerler . . . gerçi yakın yerler ama..
Lütfen
"geleneksel 2. buluşma " diye ana sayfadaki o resme DİKİLİ de diye belirtmenizi rica edecem
bazı arkadaşlar halen Ayvalık diye biliyor toplantı yerini... bakınız link .
http://www.raptorriders.net/forums/s...ead.php?t=3439
2 gün önceki yazılarda schakal ve deep-impact arkadaşlarımız halen ayvalık planı diyorlar.. ve bir uyarıda yokk
Ergun abi, giriş sayfasındaki banner'a tıklandığında karşılaşılan tanıtım yazısını ben Dikili olarak güncellemiştim zaten. Ancak dediğin gibi banner'da da belirtmek gerekli olabilir. Bunu sadece Alper yapabiliyor. Ben ararım onu, gerçi mesajı okuyordur ama yine de ararım.
Uyarın için teşekkürler...
selcuk iyi olur gibi yani banner ı tıklamadan ilk görünüşte 2. geleneksel toplantı DİKİLİ diye yazarsa hani diyorum hatta haritası veya görünümü falan olsa şöyle bir resim veya google map
ama haklı gibiyim dimi 2 gün önce arkadaşlar ayvalık diye yazmışlar ne olur ne olmaz zaman yaklaştıkca daha da çarpıcı olması gerekli BANNER ın ki üye olan olmayan herkes siteye girdimi görsün daha ilk ANA SAYFAda görsün
bana görede iyi olur..
teşekürler selcuk kolay gelsin
Valla ben bir terslik olmazsa perşembe akşamından iyi bir kafileyle dikiliye ayak basarım sabaha doğru, ben, delibeygir, mojo ve rakursi, bir iki kişi daha çıkacak galiba, 3 motor garantiyiz 5 motor gideriz gibime geliyo...
ben de perşembe akşamı yolaçıkmak isteyenlerdenim.her saat bize uyar.ayrıntıları c.tesi konuşuruz orada buluşalım.tayfunları kafilesine de katılabiliriz.
herşeye ramen gerekirse telefonlaşalım.tabi bizimle yolculuk yapmak istersen kaankam :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bülocan, kontrol listesi
:tck:Çadır
:tck:Uyku tulumu
:tck:plaj havlusu
:tck:güneş kremi
:tck:foto makinesi
:tck:motör (depoSUdolu)
:tck:heyecan
:tck:en az 40 motor olacağımıza dair umut
:tck:ivrindi de mola
:tck:cüce hayali
adınneydiii çıkaramadımmmm
Kısmetse Cuma öğlen takribi 13 sularında yola çıkıp akşam hava kararmadan orda olmak niyetindeyim.4 motor olucaz gibi bi değişiklik olmazsa cuma için izin alıp gece yolculuğu yapmak istemeyen olursa bize takılabilir.
kontrol listesi
:tck:Çadır
:tck:Uyku tulumu
:tck:Şişme yatak
:tck:Yatağın tıpası (alındığına kesin emin olunması için 3 kere kontrol edilecek)
:tck:Yatağın pompası
:tck:şort
:tck:plaj havlusu
:tck:güneş kremi
:tck:motör (depoSUdolu)
:tck:motör bakımına giden paralara son bi üzülüş...
:tck:ivrindi de mola
:tck:cüce hayali :tck::tck::tck:
:tck:deniz, güneş, kum, kızlar
herşey çok güzel gidiyorduuuu
hatırlatırım müsadenleee
fazla değil geçen sene
biz ayrıldık seve seve
barışmamız bi mucizeeee
adın neydiii çıkaramadııııımmm :cheesy::cheesy::cheesy: