bende diyom sadecebendemi eksik tekerler Bülent napıcaz eksik tekerleri Cumartesi Mehmete gidicem gel sende belki o bişeyler yapabilir
Yazdırılabilir Görünüm
bende diyom sadecebendemi eksik tekerler Bülent napıcaz eksik tekerleri Cumartesi Mehmete gidicem gel sende belki o bişeyler yapabilir
abi mecbur gidicez zaten
mehmet ve burhan kardeşlerimizden helallik almadan
görebilirmiyiz Eskişehiri :wink:
Kardeşimsabah 9:00 ordayım beklerim görüşmekumuduyla
yok be abim ben ancak akşam 6 gibi gelebilirim...
gündüz şirketin semineri var mecburi yön yani...
Canın sağolsun bende işimi erken bitirip Şehitleri anmatörenine gitmek istiyorum inşallah yetişirim
eyw.abi
Allah kabul etsin...
Arkadaşlar bu geziye üzülerek (hatta kahrolarak) katılamıyorum. İş hayatım için 'final' diyebileceğim bir günün hazırlıklarını sürdürüyoruz.
İstanbul tayfası neyse de, dışardan gelecek olan arkadaşları/abileri göremeyecek olmak çok kötü oldu. Üzgünüm.
Alper kardeşim... ismimi listeden silebilirsin.
Bu kadar da dansözlük olurmu yaaaa kıvıran kıvırana vallaha nesrin topkapıyı geçtiniz
:cheesy:Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=12271
arkadaşlar size gideceğimiz yerden birkaç fotograf
müslüm baba;Alıntı:
sen gün görmüş adamsın..
eskişehir gezisi konusunda bana zerre kadar söz düşmez.ancak NİHAT kardeşimin mesajna ithafen olunca not düşmeden edemedim.
biliyorsunuz 22 temmuzda seçimler var..
NİHAT kardeşimde bir partinin il teşkilatında çalıştığı için seçimler tamamlana kadar sizinde malumunuz ona rahat huzur yok..
çok yoğun günler geçirdiğini tahmin edersiniz..
diğer arkadaşların geziden çekilmeleri konusunda mutlaka haklı nedenleri vardır..
ama NİHAT a iki kere üç kere hak veriniz.. :)
bu geziye nekadar çok gelmek istediğini şahsen biliyorum.
not: AVATAR ın süper.. :mrgreen:
Anlaşıldı biz oraya çadırı kurduktan sonra geri dönmeyeceğiz, ilerde birde gecekondu yaparız çoluk çocuk hayatımızı bu güzel yerde geçiririz, belki ineklerimiz keçilerimiz koyunlarımız da olur.Alıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
Yaw gittikçe hayran kalıyorum ben buraya birde şunu yakından görsek allahın izniyle.
Uğur gelemiyenlerin zorunlu dansözlüklerine diyecek birşey yok ama şu Nesrin Topkapıyı bari çağırsak bunların yerine, tanıyan varmı Nesrini çağırsın.
sanırım nesrin topkapının popüler olduğu dönemleri senle benden başka burda bilen yoktur.. :mrgreen:Alıntı:
Evet yılbaşı akşamları millet televizyona kilitlenirdi. Zeki Müren, Nesrin Topkapı, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur. TRT bir günlüğüne kendince koyduğu yasakları delerdi.
Ne günlerdi yaaa gençler bilmez tabiii yılbaşı geceleri dansöz seyredeceğiz diye anne babamıza yapmadığımız kalmazdı, hele arebesk sanatçıları çıkınca deymeyin keyfimize, sabah kalkınca da okula gidip kahrolsun faşistler yada koministler moskovaya diye bağırırdık fruko dediğimiz toplum poliside bizi toplar gayrettepede 3 gün sopa yerdik ama yine bıkmaz tekrar meydanlara iner yeniden polisten dayak yerdik, AMA O ZAMANIN GENÇLİĞİ TOPLUMSAL SORUNLARA DAHA DUYARLIYDI sağcısıda solcusuda aslında büyük bir milliyetçiydi hatırlıyorum amerikan malı kot pantalon giydi diye birini hem sağcılar hem solcular fena dövmüştük çocuk neye uğradığını şaşırmıştı, yine daldık eskilere.
O zamanlardan kaldı işte bu Nesrin Topkapı çok güzel kıvırırdı ama bizim regalciler çok daha fena kıvırıyor.ŞAKA YAPIYORUM SAKIN KİMSE ALINMASIN.
Şimdiki gençler o günleri yaşasaydı herhalde hiöbiri 24 saat evden çıkmazdı. Sen boşver eskileri de şu avatar resmi çok mu aradın. Eşkiya Hamido ya benziyo ama
Gerçek yüzüm :mrgreen:Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
hamido bunun yanında güzellik tacı takabilir.. :mrgreen:
Evet ya bıyıklarla saçları yok sayarsan, hay Allah nasıl çıkaramadım ama birine benzetiyordum. Kaldera ayrıca Hamido nun bıyıklar daha azametliydi, adam eşkiya ya benziyordu demeyim eşkiyaydı zaten. Avatardaki bıyıklarda ne o öyle maraba gibi.
bizim yokluğumuzda ihtiyar heyeti kurulmuş...ehehehehhe......
bi kino baba eksik kalmış.... :lol: :lol:
:cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Zaten göründüğü kadarıyla Eskişehirde sadece ihtiyarlar olacak,baksana kıvıran kıvırana bizde bari kuralım heyeti vuralım neşteri dedik.
Uğur Abi benim savunmam için yazdıklarına teşekkür ederim. Ekleyebileceğim bir şeyler de yok.
Gerçekten de o geziye ne kadar katılmak istediğimi burada en iyi sen bilirsin.
Müslüm Baba'nın sataşmasına alınmam zaten. Büyüğümüzdür... döver de, sever de :) hem Nesrin Hanım gibi topluma mal olmuş önemli bir şahsiyetle beraber aynı konuda anılmak beni onurlandırır :)
Lunatic, dostum. Alıngan bir dönemdeyim. Tanımadığım insanların dansözlü esprilere alkış tutmasını büyütebilirim. O değil, ağırıma gider bir kere... gelemediğim için ister istemez 'suçlu' psikolojisine bürünmüşken saçmalayabilirim. Bana fırsat vermeyin be :)
Not: :(
2. paragrafta söyklediklerinle 3. paragrafta söylediklerin çelişmekte. Hem zaten Muslim abi her nekadar senin mesajının ardından dansoz espirisi yapmışsa da çoğul yazaması nedeniyle gelmekten vazgeçenler için genel kullanmıştır ve direk sana yöneltilmemiştir. Ben de bu kinayesi hoşuma gittiği için cheese green ikonunu kullandım (applause değil). İş nedeniyle Sakarya'ya katılamayanlardan (gerçi hava bozukmuş da zaten ama) biri de ben olduğum için iş gereği katılamamanın gerekçesini anlayabilirim. Biraz rahat ol. Şimdi birbirimizi tanımıyoruz diye kızmanın da manası yok değil mi. Tam tersine tanışmak için fırsat kollamamız lazımdır (kötü emmeller için değil tabiiki :mrgreen: )
Arkadaşlar, geri döndüm... Yoğun Ankara günleri geride kaldı, Mehmet Abi ile de görüşüp Hosta dönerimizi yedik. Geziyi anlattık bol bol. Şimdi organizasyonu tamamlama zamanı. Bu hafta bunun için çalışacağım. Alper'den naçizane ricam artık Pazartesi itibarıyla son listeyi yayınlasın, kimseyi ekleyip çıkartmayalım. Yol uzak, gelemeyenlar tabii ki olabilir, onun için bence kimse alınganlık yapmasın. Kalan arkadaşlarla iyi bir organizasyon olması için çalışalım. Herkese sevgiler...
bence oraganizasyonun succuk-mangal bölümünde bi değişiklik yapmaya gerek yoktur.
ben ve (eminim moonchild da bana katılacaktır) gelemeyenlerin hakkına bigüzel sahip çıkabiliriz kanaatindeyim :cheesy:
yemeyenin malını yerler ustaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sucuk ve mangaldan vazgeçilirmi ya :D
Sucuktan dönenin mangalı sönsün
liste dışı gelebilmemiz mümkünmü? malum eskişehirdeyim ama o tarihte burada olup olmayacağımı bilmiyorum. zaten o tarihte burda olupta gelemezzsem intahar ederim :):):):) eskişehirden sadace emrahss mı var? sanırım oda yengemizle gelir. ardcısı boş olan varmı? :O:)
okan yok yok bende okumakle eskileri anıyorum evet güzel günlerdi o günler. yüzümde tatlı bir tebessüm oluşuyor.. :roll: :roll: :roll:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
ya bırakın ihtiyarlar o günleri hiç hatırlamak istemiyorum tam ask.okula yeni gimiştik (SENE 1975 ) yaw millet dışarıda azıyodu öğrenciler kapışıyodu bizide okuldan dışarı çıkarmıyorlardı (1975-1979) tam 4 sene resmen hapis hayatı yaşadık ---arada bi evci çıkıyıduk ordada evdeki millet dışarı çıkarmıyordu buralarda ortalık kötü diye 1977 de yeni motor aldık yaş 18 di onada babam bindirmiyordu sen askersin bişey olur sonra okulana ne deriz yani diyeceğim o yıllar benim için hiç iyi değildi aman aman o günlermi bidaha allah düşmanıma göstermesinn (((((tabi bir askeri öğrenci olarak))))
Yaşar Baba, sen de pek eskilere gittin canım.. Günümüze dön..
Evet sevgili arkadaşlar, son katılım listesi bekliyorum. Bu arada erken gelecek olanlar, kaç kişi ve ne zaman geleceklerini yazsınlar lütfen..
ben .. eşim.... ve kuzenim fatih... perşembe akşamı eskişeeerii daatmaya geliyoss.... :evil: :lol: :lol:
Emrah neyin sayısını öğreneceksin. Var listede 35 kişi artçılarla 50 kişi senin oradaki insanlarla olsun 60. Bu kadar insandan 5 kişi eksik olsa ne olur fazla olsa ne olur. Bizlerin esas amacı yemek içmek değil birarada tanışmak hoş sohbetler, site ve motorlarımız ile ilgili konulardan bahsetmek. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Sıkma canını. Gökhan baba geliyor nasıl olsa mangalın başına çöktümü hiç kimse aç kalmaz, eli bereketlidir hepimiz doyarız. Yatacak yer de sorun olmaz bir şekilde ayarlanır. Handojoe-Kovboy Kapıdağ a aynı gün dönerim diye çadırsız falan gelmiş ama kaldı orada, açıktamı kaldı tabii ki hayır. Bizde bu arkadaşlık bağı olduktan sonra hiç bir yerde sıkıntı olmaz.
Eyvallah abi.. İşte son durumumuzu bilelim de abandone olmayalım hesabı. Üçün beşin elbette önemi yok da büyük fark olmasın diye. Bi de erken gelenleri bilelim de mekanı ikaz edelim..
Emrah komtanım
Yaşar komtan,Müslüm Baba,Rıza Hoşgör,İnci Hocam ve Ben İstanbuldan erken gelenlerdeniz ek varmıdır tam bilmiyorum
Mersinden Kino Baba Samsundan Okan kardeş ve arkadaşları cuma diye biliyorum eksik gördüysek arkadaşlar ekler herhalde
Kimler oda istiyo, sadece yaşar baba mı? Yaşar baba, seni bulamıyorum, sen beni bi arar mısın?
Cumartesi günü gidecek olan İstanbul tayfası...
Saat kaçta tekeri döndürüyoruz???
Eskişehir'e daha çok zaman ayırma adına mümkün olan en erken saat derim ben....
Herkesin aynı anda çıkmasına gerek yok zaten. Alt gruplara bölüneceğimize göre çıkış saatine göre gruplara ayrılabiliriz.
Selçuk çarşamba gelmicen galiba tophaneye
Kubilay, gelmeye çalışacağım ama Avcılar'dan geliyorum malum, kaçta orada olabilirim emin değilim...