Ben 10bin km kullandım hiç sıkıntı yaşamadım sibop yakmalar filan urafe en fazla sibop ayarı kaçar onunda ayarı yapılır Ha kaçar mı sibop ayarı dersen kaçmaz neden kaçsın.
Yazdırılabilir Görünüm
Ben 10bin km kullandım hiç sıkıntı yaşamadım sibop yakmalar filan urafe en fazla sibop ayarı kaçar onunda ayarı yapılır Ha kaçar mı sibop ayarı dersen kaçmaz neden kaçsın.
bendede e 250 9 mevcut boru egzos ıcın bır gun sanayıde kaldım projemı egzoscuma goturup ıse koyulduk. kromcudan 108 cm uzunlugunda bır krom boru aldık egzozları kıvrılan kalın yerden kesıp 108 cm boruyu oraya krom kaynagıyla kaynattık bıraz amatörce duruyor ama sesı ve goruntusu cok guzel oldu ve bana malıyetı sadece krom boru 40 tl işçilik 25 lira
Çok ucuza halletmişsin helal olsun. Krom borunun çapı kaç mm.
Bu soru daha önce soruldumu bilmiyorum ama merak ettim boru egzoz yapıldıktan sonra blokdan çıkıştan başlayıp egzozun sonuna kadar tahminen kaç metre amyant sargı gider ? 15 metre aldak ben bide egzozları orjinalden biraz daha uzatmayı düşünüyorum arka jantın lastikle birleştiği yere kadar falan 15 metre iki tarafada yetermi acaba ??
Öncelikle herkese Merhaba,
Denizlide boru eksoz yapan veya yaptıran var mı? Varsa ne kadara mal oldu? Çevre illerden de yardımcı olanlar olursa çok memnun olurum
Kazasız sürüşler 8)
Merhabalar,
Öncelikle forum kuralları gereği tanışma bölümünden kendinizi tanıtırsanız kime yardımcı olduğumuzu bilmek daha iyi olacaktır :)
Tanışma Bölümü: http://www.raptorriders.com.tr/forum...splay.php?f=27
Sorunuz ile ilgilide başlık 2013 yılında açılmış sonradan hortlamış olsada en iyisi yeni başlık açmanız olacaktır :)
Kardeşim denizlide ben varım raptorriders lardan yardımcı olayım her konuda elimden geldiğince
SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar herkese selam istanbul besiktas da oturuyorum yillardir motorumun sesinden tatmin olamiyorum bunun icin boru egsoz yaptirmak istiyorum. Bildiginz usta var mi bana yardimci olabilcek ve ucuk maaliyetler cikartmayacak ? Boru egsozu yaptirdiktan sonra motor muayeneden skintisiz gecebilir mi ?
Aynen muayene de sıkıntı
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
boru egzos muanede sorun cıkartıyor oncelıkle soyle anlatayım bor egzosunu yaptır sen muane gunu egzozun uclarına kaynakla bır parçayla kapat muaneden cıkınca sıprelle kesersın hıc bır sorun olmaz ben aynı sekılde yaptım egzoz borunun krom olmasına ve kalıtelı bır krom boru olmasına dıkkat et bu krom boru egzoz ısındıkca sesıde ısıtıyor canavar bırsey :)
Muayene sorununu cozdugumuze gore sira usta bulmaya geldi , yok mu istanbulda tanidik ustasi olup da boru egzos yapabilen ?
Boru eksoz yaptıranlar muayenede hiç sorun yaşadınız mı?
Aklımı bu soru kurcalıyor hep.
arkadasşlar selam boru egzostlarımı satıyorum istanbul içi , 350 lira motorunuzla gelirseniz deneyebilirsiniz 2017 agustosta imal edilmiştir tok ve yüksek bir sesi wardır , egsozlar sargılıdır bilgi için +905367384528 whatsuptan foto atabilirm
Merhaba Egzos muhabbetini canlandırayım, aldığım regalde orjinalleri takılı ama motor sahibi boru egzoslarını da verdi. Bugün deneme yaptım birini bağladım ses çok iyi oldu. yada bana öyle geldi. Fakat kafama takılan şu polis durdurursa cezayı yermiyim ?
Birkaç gün tadını çıkarayım o zaman
yok satmam ara ara takarım kardeşim
Bende orjinal spyder daytona açık egsoz var (satılık)
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi