İyi geceler arkadaşlar...
Yazdırılabilir Görünüm
İyi geceler arkadaşlar...
İyi geceler canlar 8)
Tüm aileye iyi geceler 8)
Tüm RR ailesine iyigeceler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkese iyi geceler
Günaydın RR. Sabahlarınız hayrolsun...
Mehmet A.
Günaydın millet. 8)
Cümleten günaydın RR Ailesi..
Tüm aileye günaydın
Günaydın RR ailesi :uyuyorum
Herkese günaydınlar...8)
Günaydın Raptorlar 8)
Günaydınlar Raptor Riders 8)
Günaydın RR milleti iyi günler :Rockn Roll:
herkese günaydın
Günaydın rr [emoji869][emoji869]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
günaydın güzel insanlar, işiniz rast gelsin.
Günaydın aile[emoji869]
Abi yarına iki tane sınavım var onlarla uğraşıyorum kalktım kalkalı. Sabahlayacam zaten o kesinleşti :D yarından sonra da 1 tane var sonra bu hafta temiz. Bakalım nasıl gidecek.
Sınavda Visual Studio zorunluluğu yok o yüzden sana dönemedim bu arada, sınavları atlatayım o sıkıntıyı çözmek için yine senin yardımına başvurucam müsait olunca sen de :D
Gün geçmiyor ki evren İlker ' e sürpriz sinyaller göndermesin :)
Emekli olalı dört yıl oldu ve bugün '' askeri eşyayı kasten tahrip etmek''ten hakkımda mahkeme açıldığını öğrendim. Bu kadar mı? Yoook :) Mahkemeyi beni çağırmadan ,ifademi almadan sonlandırmışlar. Ne olduğunu bile bilmediğim bir konudan hüküm giymişim sonra bu para cezasına dönmüş :) Mahkemem yoktu, tertemiz ilişik kestim , senelerdir askeriyenin ''a''sı ile ilgili işim olmadı, orduevinin önünden bile geçmem :) 1500 lira para cezası vermişler. Buna da 62.5 liralık 24 taksite bölmüşler :) Ödemez isen kayarız ,içeri atarız falan diye belirtmişler. Lakin neyi tahrip ettiğimi , ne zaman tahrip ettiğimi , etmişsem bunda kastım var mı yok mu inanın en ufak fikrim bile yok ahahahahaha :)
ilker geçmiş olsun. inan şaşırdım desem yalan olur. lakin gördüklerimin yanında. inan şaşırmadım bu şaşkınların yanında.
Herkese iyi geceler :)
Cümleten günaydın RR Ailesi..
İlker,
sana özellikle günaydın...8)
Belki görevli olduğun dönemlerde traş olurken yüzünü kesmiş olabilirsin. Sende askeriyeye ait olduğundan zarar vermiş sayılırsın.:)
Bu para cezalarının en güzel yanı, kendin için ayıramadığın bir bütçeyi çatır çatır senden alıyor olmaları. "Bize ödediğine göre kendin içinde harcayabilirsin"i öğretiyorlar.
Geçmiş olsun.
Herkese günaydınlar...8)
Herkese Günaydınlar Raptor Riders Akşam toplantıda görüşmek üzere 8)
Günaydın arkadaşlar....
günaydın güzel insanlar, işiniz rast gelsin