Tanju Mayda Nickli Üyeden Alıntı
Konu Başlığı Facebook dahil olmak üzere sosyla medyada RR Türkiye eksikliği !
------------------YAZDIĞIM CEVAP DA AŞAĞIDA BEYLER-----------------------
Anarchy'e katılmamak elde değil, yazdıkları oldukça iyi bir tespit.Ancak Celil'de bir tecrübe sonucu yorum yapmış.
Bence ikisi de(face ve forum) ayrı ayrı konumdalar.Tadları ve nesnel yapıları farklı.
Fotoğraflara face den daha rahat bakmak mümkün.
Forumdaki albümler kısmında ise çok eski fotoğraflar var, güncellenmemiş.Örneğin
Polonezköy-Şile gezisi neden forum albümünde yok.Bu durum kullanıcının face e yönlenmesine sebep olmaz mı?
Üyeleri incelediğimde aktif kullanıcının üye sayısına göre çok çok az olduğunu gördüm.Bunun sebeplerinin araştırılması ve üzerinde düşünülmesi gerekli.Anarcy nin söylediği gibi face den destek alınabilir mi, alınırsa kullanıcının devamlı orada kalmaması için ne gibi önlemler alınarak bunun yapılması düşünülmeli, tartışılmalı.
Kronik bir sorun var ortada.En büyük sorun REGAL RAPTOR markasının bilinmemesi aslında.Kısaca kendi yaşadığımı yazacağım;
2013 sonları itibarı ile RR diye bir marka bilmiyordum.Bir yandan eşimi daha büyük bir motor almaya ikna etmeye çalışıyor, bir yandan da durmadan chopper model bir makina bulmaya çalışıyordum.Piyasadaki bilindik markaların web sayfalarına bakıyor ama içime sinen chopper bir modele rastlayamıyordum.Bir gece tamamen tesadüf eseri Emre Motoru buldum.Aman Allah'ım dedim, işte bunlar aradıklarım.Markasına baktım RR.Amblemine baktım sanki HD yi andırıyor.Gönlüm hep HD da ama eşim yüksek cc motora ikna olacak gibi değil.Fiatlarını araştırdığımda da baktımki HD lere göre sudan ucuz.Nereden alabilirim bu RR lerden falan derken, birde baktımki web de tamamen bir tesadüf eseri RR lerle iligili bir forum sitesi buldum.İşte o forum sitesi bu forum sitesiydi.
SONUÇ : Bence insanlar tamamen tesadüf eseri bu forum sitesini bulabiliyorlar.
NEDEN : En büyük eksiklik Emre Motor un yeteri kadar reklam yapmamasından kaynaklanıyor.RR markası bilinmediği ve de insanların tesadüf eseri bu markayı öğrendiği bir ortamda, bu forum sitesinin kullanıcılarının artması da mümkün değil.
Şimdi akla şu geliyor.Acaba anarchy haklı mı?
Ya da bize ne salla gitsin, öğrenen bir şekilde öğrenir RR yi, foruma da gelen gelir tasası bize mi düşmüş, face emi takılmış fazla, foruma mı takılmış, amaaaaaannnn ......Kasımpaşa'mı DİYELİM?