Cümleten iyi geceler RR Ailesi.. Yarin buluşma var..
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Cümleten iyi geceler RR Ailesi.. Yarin buluşma var..
aman dikkat :D oralarda hava buz gibidir şimdi
Haftasonu İstanbulda kuvvetli lodos var RR dikkat edin
İyi geceler arkadaşlar...
İyi geceler RR :Rockn Roll:
Herkese iyi geceler 8)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...13d2e361d6.jpg
Grubumuzun eski yakışıklı üyesini Safranboluya giderken gördüm ... herkese selamı var ... grubumuzdan ayrılsada gönüllerimiz bir olduğundan ve sevgimizden hiç bir azalma olmadığından bizdende selam göndererek uğurladım ....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydın RR
acar abi sende herkesi sobeliyorsun kaçamak işler yaparken sana çok dikkat etmeliyiz acar takipte hahaaa : )
SM-C5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese Günaydınlar iyi haftasonları Raptor Riders 8)
Herkese günaydın
Günaydın RR
Günaydın iyi haftasonları RR ailesi
Safranboludan günaydın arkadaşlar ...
Cümleten günaydın RR Ailesi..
Herkese günaydın
Hava güzel gibi duruyor ama inanmayın demir gibi..
İyiakşamlar RR ailesi
felaket bir rüzgar var dışarıda o.O herkese iyi akşamlar millet nasılsınız bakalım? ben yokken neler yaptınız bugün? :)
Herkese iyi akşamlar RR ailesi. Size bir sorum olacak internetten akü alabileceğim güvenli hangi siteyi önerirsiniz
cevap veriyorum
www.google.com.tr
Ben de annemi kuaföre bıraktım oradan kendim berbere gittim dönerken dedim ki çay içeyim eski mahalleden arkadaşlarla dönüş yolunda rüzgardan 3 kere motor savruldu ara sokakta.. dedim ki uuuu beybiii :)
çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
rüzgar hırçındı bugün :D fazla otoyol kullanmadığım için ara sokaklarda problem yaşamadım ama köprülerden motorsiklet geçişini yasaklamalarıda ilginç olmuş açıkçası :) iyi akşamlar RR ailesi
Abi denemedim bizim buradaki yokuş fazla dik ve uzun olurda beceremezsem ilkinde o yokuşu çıkartamam bir daha birde bir usta dedi ki “akü tamamen birikse zorlama motora zarar vermeye başlar masraf açarsın başına” ondan hani zorlamakta istemiyorum makinayı direk yeni bir akü takıp rahat edicem