en iyisini yapmışsın valla abi , aklımda dolaşmak gezmek vardı da nasip kısmet bir dahaki sefere bırakmam ama :D
Yazdırılabilir Görünüm
izmirde sıcak bir çay ve sıcak bir sohbetle beni karşılayan Engin kardeşime teşekkür ederim..http://bidepo.com/images/dsc03294.jpgm.http://bidepo.com/images/dsc03295.jpg.
Maşallah nede yakışıklı çıkmışsınız nazar
sonunda bir araya geldiniz aslında bölgede ilk siz bir araya geldinizmi demek lazım 8)
sanırım öyle..Engin gayet atak bir arkadaş..izmirli arkadaşların çekeceği var:cry:..akşam 7 ye kadar 4 kez raptor görüm..biri spyder 3 ü klasik..maalesef hep yaya durumdaydım..bi tanesini ışıklardayken yakaladım..plakası pek net değil..zor çektim zira..http://bidepo.com/images/dsc03297.jpg
Forumun ızmır kolunun gelecegı Engın ın katkılarıyla cok daha guzel olacak ıns,
Fotograflar cok guzel gorunuyor,hemen takalım nazarnazar
Vay vay vay Egenin efelerine bak :cheesy:
Eksik olmasın.. Hep birlikte tanışıp buluşup güzel günler geçiricez inşallah abim :|
Bensız geyık donmus, yakıstıramadım :lol: et ete falan :mrgreen:
Cımbızla mı çektin leb onca şeyin arasından :mrgreen:
Herkese günaydınlar canlarım :) bugün kısmetse isyanbula geleceğimden, foruma giremiycem. Ve.muhtemelen online geyik 5000. mesajını kutliycak. Benim için de kutlayın amacım.. Ben size kavuşmaya geliyorum. Hadi Allaha emanet. Selametle :)
Salih abim nerelerdesin nasılsın iyimisin?
günaydın arkadaşlar... :) fotolar çok hızlı gelmiş 8)
günaydın herkese. keyifli bir hafta sonu olur inş :cheesy: biz çalışmaya devam :x:shock:
slm herkeze .. bugün motorun bujilerini değiştirdim bosh marka vallahi aslan kesildi herkeze tavsiye ederim
markasını bilmiyorum fakat bosh olmadığı kesin bosh gerçekten iyimiş çok kişi demişti ne alakası var demiştim fakat yanılmışım artık boshhhhhhh:cheesy:
Müvekkilimi beklerkene ağaç olurkene bir botanik bahçesine döndüm yaprağıma kırağı yağarkene...
Ahmet tam olarak ne gibi bi değişiklik oldu makinede? Üstündekiler orjinal buji miydi? Motor kaç model km kaç? Ve son soru kaç kuruş ? Çok mu soru sordum afedersin ama yakıt tüketimi ve performans konusunda biraz iyileşme iyi olur diye düşünüyorum da
10 gün sonra rodaj bakımına sokucam atımı da
öncelikle elyapımı eksoz var sesi tank gibi oldu bu süper daha sonra çekişi inanmıcaksın iki teker üstüne ant içerim %35 arttı beni şok edende bu oldu çok garip nası kaçıyor tutamıyorum km gelince yanlış anlaşılmasın hiç hesap km tutmadım tutmamda varsın oluk oluk aksın o zevki parayla deyişmem 8)
Yok yok makinan kaç km de ve kaç model diye sormuştum
Rodaj bakımında bujileri değiştireyim ve egzozu da açtırmayı planlıyorum
bujilerin kodu varmı elinizde?
Günaydınlarreptırraydırs! Bu fuarcılar da çok uykucu çıktı yahu... Hadi kalkın İstanbul trafiğinde anca yetişirsiniz kahvaltıya. :p
Valla haklısın sanki biz fuara gidicez ... :)
tüm fuarcılar hoşgeldiniz:cheesy:..celil enginin sürprizini beğendinmi:mrgreen:
evet çok güzeldi akşamdan haberim vardı 8)
Ankara Tanış tan (emrehan ) haberimiz hiç yoktu oda sabah toplantı yerindeydi şaşırdık ve mutlıu olduk ve bursadan ve sakaryadan dan da çok değerli arkadaşlarımız bizimle beraberdi çok mutluyduk hepsi sağolsunlar ayaklarına sağlık nazar8)
Yine yeni yeniden buluşmak güzeldi :) RR ailesinin yeni ve eski üyelerini görmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak da güzeldi.inşallah festivallerde tekrar görüşmek nasip olur.