Atila, kurufasulyeyi bol miktarda yiyip yola çıkarsan bir ihtimal kısa süreliğine 160 görülebilir diye düşünüyorum... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
peh pehhh
yok 150 yaparım ,üstüne yatarım, rüzgarı arkama alırım,yol düz olsun falan filan kas allah kas
celil 120 km ile giderken bir anda gaza yüklendi 5. viteste 160 kmye geldi (belkide motorun 6 vites olduğunu söylemediğimden o kadar gitti)
bi 10 km o hızda devam etti virajlara filan da o hızla girmeye başlayınca yeter amk dedim kibarca motorun üstünde duramıyom düşecem nerdeyse
bende yola çıkmadan önce ortalama 100 km ile gelirim düşünüyordum
fakat mesafenin uzun olması ve motorun hızı belli etmemesi
ortalama 120 km ile gelememe sebep oldu
hatta yalava iskeleye 10km kala okadar yoruldum ve sitreslendim ki artık bi an önce feribota uşalmanın hayaliyle viralara 130-140*la*girmeye başladım celil de yeter amk diyerek kibarca uyardı:)
yani anlıycağım
150 km ile gitmek var,150 km ile gitmek var:)
sabah ustaya dedim 'şu makinayı bir sıkıştır yağ yakması çamura batması varmı bak'
demez olaydım
gel beraber gidelim dedi
bindik
tin tin gitmeye başladık
taki çevre yoluna gelene kadar
vites 1 de o gazana öyle bir yüklendiki ön lastik takribi 30- 50 cm havaya kaltı
15-20 sn içerisinde 200km hızla giden bi makinanın üstünde şu meşhur hayatın filim şeridini gördüm
motordan indikten sonra 1 2 dakka elim ayağım titredi
Emre evet celilinde dediği gibi sana da bir makina bulduk
sen şimdi alacam de motoru irtibata geçeriz
Ne kadar kibar bi yolculuk olmuş :mrgreen: evet ilginçtir bu tarz makineler hızı belli etmiyo.. :? ben de motoru ilk aldığımda dönüş yolunda 70'le gidiyorum diye gezine gezine gelirken kadranda 180'i okudum. bir an içimden bildiğim tüm duaları okuyasım gelmişti :p
Buyuk makınacılar sıze cok ozenıyorum :mrgreen:
Arkadaslar bır saate kadar cok sevgılı motorumla (fazer ya da v-strom olmasa da :mrgreen:) Altınoluk tarafına yola cıkıyorum bayram tatılı ıcın. Yıne annemle bırlıkte gıdecegız. Var mı onerılerınız? 8)
Günaydınlarrrrrrrr nazar:cheesy: