cihan bana öyle yada değil de ne kaçırdığını yada ne kaçırmadığını ben sana söylerim :D:D:D
günaydın erkan bey hayırdır nick değişmiş :S
Yazdırılabilir Görünüm
cihan bana öyle yada değil de ne kaçırdığını yada ne kaçırmadığını ben sana söylerim :D:D:D
günaydın erkan bey hayırdır nick değişmiş :S
canım sıkıldı eski nickten biraz alıntı yapayım dedim ama boşver çaktırma:mrgreen::mrgreen:
yani diyorum ki eğer sakarya festivalinde herşeye sponsor oluyorsan seni çok büyük sürprizler bekliyor olacak diyorum :D:D:D
nasıl değiştirdin nicki peki bende bunu anlamadım :D
Heeaaa anladım.. EEee senin süprizinin üstüne su dökemez.. :mrgreen:
Günaydın arkadaşlar...:)
hazir baslamisken benim su deri yelegi de kapatalim fazerci :mrgreen:
naber berkan???
Son aldığımız duyumlara göre Cihan54 nickli Cihan Çicek arkadaşımızın tüm bekarlara güzel birde süprizi olacakmış.:cheesy::cheesy::mrgreen::mrgreen:
yaaa 45 dk nın lafını yaparsan böyle patlar işte :D:D:D:D
helal sana erkan başka neler neler var cihan sponsordan...
Günaydınlarreptırraydırs!!! :p:p:cheesy::cheesy::mrgreen::mrgreen:8)8)nazarnaz ar
(Biraz geç mi kaldım ben bugün?) :p
:D geç kağıdı al da gel :D:D:D:D
bi proje üstünde çalışıyorum eğer başarırsam kurumsallaşıyoruz :D:D:D:D
Gene karışmış ortalık... Günaydın mı yoksa tünaydın mı desem bilemedim...
Hee dansöz oynatcam festivalde.. İşin ilginç yanı, heavymetal müziğinde oynatcam :x anladın sen onu :x
Öyle görünüyo.. :| (Sen bi özele gelsene bi konu var danışacağım.)
Ne gibi..
Sen buralara yazar mıydın..
cihan ortalarda çok dolaşıyorsun. anladın sen oniiii :mrgreen::mrgreen:
Kaşınıyosun :x
http://motomodification.com/wp-conte...1/06/biz-3.jpg
Anladın sen onu...
ooooo ortalık kızışıyor....:)
engin abi kurumsallasma olayi ne
GÜNAYDINLARRRR HERKESEEE nazar:cheesy:
Bakıyorum da yanına fedaileri dizdiğinden beri giriş saatlerinde iyiden iyiye gelişme var. Yaradı galiba moderatörlerin :mrgreen: eskiden sekiz gibi girer kontrol ederdin. Gözün arkanda kalmıyo mu ne :lol:
Bak iyi oldu abim senin için de.. En azından biraz rahatlamışsındır (Yani belki sanırım inşallah :?)
Bizden bir şikayetin uyarın olursa söyle abim. Arzular şelale... 8)
kurumsallaşma olayı biraz bizim izmir grubu için düşündüğüm bir proje ama tutarsa bütün tr için neden olmasın dediğim birşey...
tabi daha sadece bir proje aşamasında
amaç izmir içinde yapılan buluşmaları tarih saat falan filan olarak raptor riders adı altında bütün izmir üyelerine göndermek...
tabi bunu istanbul yada ankara için de yapabiliriz...
araştırmaya devam ediyorum...
Biz sakaryada böyle bi sistem kullanıyoruz. Anlık buluşmalar için çok iyi oluyor 8) normalde anlık buluşmada sıkıntı, az kişi katılmasıdır. Bu şekilde çok kişiye anında ulaşıyorsun ve anında geri bildirimin oluyor haliyle.. 8)
Arada bir kulağımızı çek ama.. Şu ana kadar da yaptığın gibi :mrgreen: cıvıyoz biz sonra.. :p
bu sefer cıvımaya fırsatım yok çok fena bir yoğunuktayım :D
cihan sen cıvı ben sana yetişirim :D
Valla benim de hiç cıvıyacak havam yok. Garanti bankasıyla günlerdir uğraşıyorum, artık süründürmeye başladılar. İyi bi sövcem de buraya yansıtmak istemiyorum bu ruh halimi. Sabah Erkan bi zorladı gazladı tammm cıvıyodum ki son ihtarımla ortadan yokoluverdi :p
PATCH ÖDEMESİ
ARKADAŞLAR AZ ÖNCE ENGİNE PARANIN TAMAMINI GÖNDERDİM AÇIK OLAN 135 TL yi CEPTEN VERDİM HALA ÖDEME YAPAMAYAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE EKSİK OLAN ÖDEMELERİ ACİL BEKLİYORUM 8)
selamlar gençliknazarnazarnazar..fikri olan var mı acep???
http://bidepo.com/images/bighondadn.jpg
Honda DN01 deli alettir.Dünyanın ilk otomatik otomobil şanzumanına sahip motosikletidir.
2 sene evvel fuarda inceleme şansım olmuştu şu an Türkiye'de satışı kalktı.
ManufacturerHondaClassCruiser,[1] or a crossover of cruiser, sportbike and scooter categories[2][3]EngineLiquid-cooled 680 cc (41 cu in) V-twin 8 valves
Top speed113.1 mph (182.0 km/h)[3][4]Power43.3 bhp (32.3 kW) @ 7300 rpm[3]
45.6 bhp (34.0 kW)@ 7300 rpm[5]Torque33.61 lb·ft (45.57 N·m) @ 6100 rpm[3]
35.8 lb·ft (48.5 N·m) @ 5800 rpm
[5]TransmissionShaft drive automatic
Continuously variable transmissionSuspensionFront: non-adjustable telescopic forks
Rear: single shock w/adjustable preload
BrakesHonda Combined Braking System, Front: ABS dual discs, 4 piston calipers
Rear: Single disc, single pistonTiresFront: 120/70 ZR17 on 3.50" x 17" wheels
Rear: 190/50 ZR17 on 6.00" x 17" wheelsRake, Trail28.5° 4.5 in (110 mm)Wheelbase63.2 in (1,610 mm)DimensionsL 72.0 in (1,830 mm)
H 40.0 in (1,020 mm)
Seat height27.25 in (692 mm)Weight591 lb (268 kg)[5] (dry)
602.5 lb (273.3 kg)[3]
595 lb (270 kg) (claimed)[6] (wet)Fuel capacity4.0 US gal (15 L)Oil capacity4 L (1.1 US gal)Fuel consumption42.3 mpg-US (5.56 L/100 km)[3]
48 mpg-US (4.9 L/100 km)[2]Turning radius3.2 m (130 in)
sonsuzluk iksirini içerek kutsanmış olan ARRAY iyiki doğdun8):x..kıskanıyom valla:?[smilie=greencolorz:
:D abi hepimiz array ız diye boşuna demiyoruz...
bu arada Alp abi patch lerin bende ne zaman geleceksin? ben mi getireyim :D